skorpio
Well-known member
Evo da pokusam odgovoriti , vecina pcpejki ranga puske koju si naveo ce praviti grupe kakve si naveo po meni na max 80 metara preko toga mora biti veci cilindar i mora biti mesta za modifikaciju ili ...puska mora biti iz veceg cenovnog ranga i po mogucnosti 6.35 kal , ne kazem da 5.5 kal ne moze , moze ali vetar i razne druge stvari cine svoje , sto se tice materijala na recimo stormrideru i gsg pr 900 w potpuno su isti , zavrsna obrada je potpuno ista kao i svi delovi unutar i spolja puske , nikakve razlike tu nema , a i sto se testa tice licno sam testirao obe i nema ni tu ama nikakve razlike osim sto ime vise placas Godinama sam radio u kontroli kvaliteta u jednoj francuskoj firmi (i danas radim ali na drugom radnom mestu) i veoma dobro znam sta se i kako gleda , znaci nista na pamet ne pisem , ako je po tebi kontrola kod diane toliko dobra kako je doslo do toga da su imali problem sa okidacem i svi vlasnici su dobili set za zamenu (na celom svetu) dok se to isto nije desilo ni na artemisu ni na gsg (prave se na istom mestu) .
Od diane je po meni ostalo samo ime , a isto ce reci i prodavci u Nemackoj . Naravno postoje modeli koji su Dianin proizvod , recimo P1000 Dianina pcpejka i totalni promasaj , lose resena i ne bas precizna , a sa druge strane Diana pravi jos uvek neke odlicne springerice .
Stormrider , outlaw , skayhawk , su modeli koje su Kinezi izmislili i Diana je samo zalepila ime na vec postojece puske...
Od diane je po meni ostalo samo ime , a isto ce reci i prodavci u Nemackoj . Naravno postoje modeli koji su Dianin proizvod , recimo P1000 Dianina pcpejka i totalni promasaj , lose resena i ne bas precizna , a sa druge strane Diana pravi jos uvek neke odlicne springerice .
Stormrider , outlaw , skayhawk , su modeli koje su Kinezi izmislili i Diana je samo zalepila ime na vec postojece puske...