DIJABOLE

Upravo tako Vojo. Ja sam ih kupio za goste, da im pokazujem "čuda". Inače, nisu precizne, a duplo ili više skuplje od ne prevaziđenih JSB Exact (Heavy). Pored ovih, treba imati i po koju dijabolu kalibra 9 mm, za istu svrhu.

wooyadeen said:
krco said:
Zanima me da li neko ima iskustava sa "metalmag" posto su za gram teze i imaju metalni vrh za razliku od "poly-ja".

Metalmag i Polymag su odgovor na reklamna ludila drugih firmi (kugle, špicevi itd). Metalmag je puno puno bolji od polymaga (i ostalog reklamnog đubreta napravljenog da prevari kupca) i nema bolje dijabole za impresioniranje komšija i drugara. Ono kad pitaju "a jel ta puška puca obične dijabole" a ti odgovoriš "naravno da ne" i pokažeš metalmag. Za tu priliku je dosta imati 3-4 dijabole, kad dodje do pucanja kriomice vešto zameniš pomenute sa JSB exact ili heavy (zavisi sa kojim pucaš). Rekao bih da je jedna kutija metalmaga dovoljna za ceo forum u svrhu impresioniranja komšija i neiskusnih airgunnera... podelimo po 5-10 svima i milina.

Ne uzimam ja njih da bih nekog inpresionirao nego iskljucivo za mene i za moje potrebe.E sad sto kazes ovo za polimag ne znam da li se mozemo sloziti posto sam iskoristio jednu kutiju od 200 komada i da budem iskren nisu bile sjajne (kao jsb ehact heavy koje sam koristio) ali su vrsile posao.I danas ja ne netu tako pretrazujem i naidjem na "metalne" pa reko da pitam da li ih neko koristio posto bi zeleo njih da probam.Sad si i ti potvrdio da su kvalitetnije od polimagnuma pa cu uzeti jednu cisto da probam.Al zna se ko je king za dijabole jedan jedini neprevazidjeni "Jsb" :mrgreen:

Pričam juče sa Zvezdanom i vidim novitet da su redizajnirali JSB Monster dijabole. Stari Monster se pokazao vrhunski, barem meni. Kako vam se čini novi monster i mislite li da ima neke primetne razlike, pre svega u preciznosti?
https://www.pyramydair.com/s/p/JSB_Redesigned_Monster_Pellets_177_400_ct/1421
http://www.airgunnation.com/topic/review-of-the-redesigned-177-jsb-monster-pellets/

Pozdrav dobri ljudi!
Ima li u zemlji Srbiji igde da se nađu dijabole JSB Exact KING .25 (1,645 grama).
Made in Češka, nikako Cometine.

kometine meni su odlične i nema razlike u preciznosti od jsb kinga osim što su kometine brze 10 fps od jsb ovih....

a u srbiji ih nema ( e propalo se kad ja iz cg znam dje što ima u srbiji) ,očekuju ih u maju u mp tropicu a vjerujem da ce ih biti do sajma u grofu ...
................

Zvezdane, i Cometin i JSB King u cal.25 imaju preslikanu težinu. Razlika u brzini jedino može da bude u aerodinamici dijabole pa makar ona bila minimalna. Ja bih ipak Češke nadaleko čuvene, nego hitno mi je pa moram da naručim preko e-bay-a do ko zna kad, kad u zemlji Srbiji stignu.

JSB Exact .177 8.44gr.= 1650 din :shock:
JSB. King. .25 25.4gr. = 1400 din :shock:
Zato je ono "ali" sa kraja mog prethodnog posta.....kandar su u pozlati dijabole....
Radnja blizu nove poste, ne znam tacnu adresu, za tu cenu nisam se ni trudio da zapamtim.....ali ih ima , jel'te ...

ako su 1400 din 350 komada kinga to je ok cijena......sumnjam da je za 150 komada jer su oko 650-800 na drugim mjestima kad ih ima
ako te ne mrzi nabavi mi broj pa da ih pitam............ili ako su na netu....

Kao sto sam i napisao tako je , exact je pakovanje standardno 500 kom , pitao sam. 2 (dva) puta , pomislih da mi se ucinilo , cena 1650 dinara . King .25 pakovanje 150 komada , 1400 dinara.
Za te pare cu pucati .30call
Za adresu /telefon mogu tek sledece nedelje , ponedeljak ili utorak da javim , ako te cena nije odvratila

a dje druze to je skupo, po 8.2 e su u češkoj poljskoj ili kod krale u holandiji + shipping opet ne izadju preko 11-12e za 350 komada kutiju kad uzmeš 10+

stigle 10x 350 kom jsb exact king 1.645 direktno iz češke, i hvala batici Zoranu Jovoviću i za ovu isporuku, samo jsb--------

Attachments

• IMG_20180302_132824~2.jpg
    IMG_20180302_132824~2.jpg
    340.4 KB · Views: 4,835

Users who are viewing this thread

Back