DIJABOLE

Za malu privredu dijabole su extra!
Cak mogu reci da su dosta bolje i od nekih dijabola zvucnih imena!
One spadaju u lowbudget dijabole i srazmerno ceni su VRH!
za te novce su bestbuy
Ja nahvali ove dijabole pomislice covek da me Marko placa i sponzorise da pricam ovako lepo za njegove dijabole :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da mozes da preneses kutiju ili 2 bez ikakvih problema. Za vecu kolicinu mislim da nemozes jer se smatra kao sverc. Ali nisam siguran

to znam, mene zanima samo da li je zakonski dozvoljeno po nasem zakonu i po zakonima ovih zemalja, da li mogu preci granicu bez problema s carinicima...?

po našem zakonu
"Municijom, u smislu ovog zakona, smatraju se meci, patrone, čaure sa kapislama, kapisle, zrna, dijabola, kugla, sačma, barut, signalna, anestetička i gasna punjenja."
tako da ti ne bih savetovao da se sa našim carinikom raspravljaš ko je u pravu bez obzira na količinu koju misliš da preneseš.

po tom našem zakonu ne možeš kupiti dijabole ni u prodavnici. Za oružje sa neolučenim cevima, kupuješ municije kolko oćeš (sačmare).
Za oružje sa olučenim cevima(dakle naše puške tu spadaju) dozvoljeno je, uz zahtev i odobrenje, kupiti do 60kom samo u originalnom pakovanju. A kutija dijabola sa manje od 100kom ne postoji.
Ipak, dijabole se nalaze u slobodnoj prodaji u radnjama... Potpuni haos...

Kako kaže kontrolor, bolje da ne čačkaš mečku

Najcesce koristim SPort S Zemunske, dobio sam ih po extra ceni na kolicinu od 40000 kom godisnje :lol: , a preciznoscu sam jako zadovoljan. Dogovarali smo se da mi donese i ostale modele po kutiju, medjutim, doneo mi je u cal .22, pa cu ja morati do pogona da uzmem za testiranje, uskoro imam trebovanje, prvih 15000 je skoro ispucano. Inace, svega 3% prodaje mu je Srbija, a 97% izvoz. Pored toga, za tvrdje mete, gde je bitna probojnost, koristim Gamo Rocket destructor, SSP Pointed i Prometheus...

Poslednji kontigent je radjen za svajcarsko trziste sa brendom SWISS ARMS. Sjajne su!

Možda mnogo za 1 dan. Nadam se da ću sutra okačiti slike. Hatsan Striker Grizly, Zastava i Fwb 100 pištolj. Dihabole zemunske MATCH, Ssp, i Gamo Rocket.
Meta, laminat 12 mm.
Rezultat frapantan.
Hatsan je probio ko od šale sa svim dijabolama, a ovo dvoje ni sa rocketom. Fotke sutra.

Kao sto i obecah, evo slike sa jucerasnjeg testiranja.

Testirana oruzja:
test1_zpsa8nhxguz.jpg

Testirane dijabole:
test2_zpsqkp4a2jj.jpg

Mete zalepljene na laminatu od 12mm, pogoci sa 20m:
test3_zpsuc9lp8aw.jpg

Ulazni pogoci sa deskripcijom:
test4_zpsxpobf3j1.jpg

Izlazne rupe (by Hatsan Striker Grizly 1000x)
test5_zpsnwt5flyj.jpg

Finansijska greska... Kupio sam jucer Diana High power dijabole... 1000 Dinara / 500 kom i zajebao se kao niko... Sranje u odnofu na domace FT. Odnos cene i kvaliteta je 0.

ja sam dosad kupio jedno 5 različitih dijabola, poslednje gamo pro magnum, i nijedne mi ne valjaju. Bacio sam para i para. Jedine koje su mi valjale su bile prve koje sam i kupio, domaće PR prodakšn. A sad ne znam di da ih kupim...

Za tog torpeda samo hevi dijabole!
Preporuka JSB 18.1gr.
Ako ga nosis kod mauzera ja cu poneti dijabole pa da probas

Da se nelazemo... Pucam ugrinovacke, odlicne su... 300 din 500 kom, pa hocete sport ili FT, javite samo na vreme da vam porucim!

mauzer said:
Da se nelazemo... Pucam ugrinovacke, odlicne su... 300 din 500 kom, pa hocete sport ili FT, javite samo na vreme da vam porucim!

meni 2 kutije oma. Sport pošto su teže od FT.
ove gamo, sve mi zvoni puška a one lete kojekude. Verovatno su preuske jer ih lagano ubacim u cev, pa i olučenje ne radi svoj posao. Ugrinovačke sam morao uterivati u cev sve dobio krugove na palcu, ali zato nisam imao takvih problema. Sa njima stojeći na 10m sam mogao da složim tamića (3 rupe u trouglu). Sa gamom promašim papir.

još jedne domaće dijabole, nisam znao da ih ima. Sport S, se zove marka.

http://www.magnumserbia.rs/sr/dijabolekapisle/dijabola-spcijal-1-250-5,5mm-754

Jel neko probao?

Users who are viewing this thread

Back