DIJABOLE

Ovo su po meni odlicne dijabole u kalibru 4,5mm za disciplinu gadjanja na 10m, topla preporuka:

WP_20200901_033_1.jpg

Hvala na preporuci uzecu ih a uzecu i :
Jsb 0.54g
Jsb 0.51g
Mada ove jsb od 0.51g ne mogu ih naci nigde u ponudi bar prego interneta. Ako moze i koja informacija gde se vi vecinom snabdevate dijabolama jel se mozda neko od kolega na ovom forumu bavi prodajom dijabola.
Primer ove hn sport 0.53 ne mogu nigde pronaci takodje i jsb 0.51g.
Ili je razlog nedostatka robe zbog ovog virusa.
Bas ove sto zelim da isprobam u svim prodavnicama koje se reklamiraju putem interneta pise, nema na stanju ili rasprodato.
Hvala jos jednom

Hvala na predlozima, jer sa ovim dijabolama koje sam koristio ne mogu ostvariti zeljene rezultate.
Jedino dobio rezultate sa HN 0.53g mada i ti rezultati nisu za pohvalu i objavjivanje fotografija.
A mozda i ja previse ocekujem sa mehanickim nisanom. Ali sam ipak dosao do zakljucka da mi sa jsb ne ide najbolje.
Hvala jos jednom uzecu ove RWS a onda cu objaviti kako napredujem

Stigao Jsb u Mp tropik,ali nije exact express na moje veliko razočarenje.

IMG-555fe0cec87319f3e4c5873f1ee2404c-V_copy_1920x1080.jpg

Uzeo 2 kutije KO, ali još nisu napravili cenu.
Za sada u 5.5kal

Hahahaha, dobro pitanje... :lol:
Obicno je bacim, cim je ispala, znaci da joj nije sudjeno da ode ka meti. Osim ako broj u kutiji nije kriticno nizak, onda je zagledam pa ako se nije mnogo ugruvala, iskoristim je... ;)

Ja sipam ne mislim. Ako me ne mrzi da je podignem,a često me mrzi.

Da li neko ima informaciju da li su stigle JSB Exact jumbo heavy od 5.5mm u MP Tropic ili neku drugu radnju?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Šta li sam ja to permutovao onda, ko zna. Doduše verovatno su imali one loše serije sa krivim košuljicama.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

4.5mm je bila nestasica ali 5.5 ima skoro svuda. Ja kupio 2 kutije exact 4.5mm od ovog sad uvoza i katastrofa ziva. Najgori moguci kalup koji sam probao dosad. Cak ni na 10m ne mogu da slozim 10 komada u jednu rupu dok mi je to bila rutina dosad. Br. kalupa koji imaju je 44060020. Znaci opet se vratila ta "velicanstvena" cetvorka :S .

Edit. Zaboravio sam da napisem da su iz mp tropica lepo upakovali i nije bilo krivih dijabola vec je do kalupa.

Ako tražiš vrhunsko, kupi - kinesko!
Znam, zvuči neverovatno. I meni je tako zvučalo dok mi nisu stigle ove Zhuhai Qiang Yuan (uh, teško je i napisati, a kamo li izgovoriti :) )dijabole u kalibru 4,5mm.
U okrugloj kutiji je domed (zaobljen) model, a u kvadratastoj (veoma kvalitetnoj) kutiji je flat (ravni) model. Inače, ove ravne se koriste na različitim takmičenjima i svetskim prvenstvima, pa je i to garancija kvaliteta.
Moram priznati da su ove dijabole verovatno jedne od najkvalitetnije izrađenih koje sam ja lično ikada video. Sve su identične u mikron i gotovo savršene (očigledno vrhunska presa).
Uskoro ću ih testirati, a očekujem da se pokažu na najvišem nivou.

dijabole1.jpg
dijabole2.jpg
dijabole3.jpg

Sa ovims a ravnom glavom smo imali priliku da se upoznamo zahvaljujuci kolegi sebicu koji nas je velikodusno darovao, ali ove zaobljene jos nisam imao prilike da vidim. Verujem da ce i one biti sjajne.

Kakav je JSB Exact znam, ali me zanima hoće li biti neke razlike sa dijabolama koje su ručno sortirane i čija težina je ista, do u hiljaditi deo grama! :) (tako bar navode na kutiji). Videćemo...

jsb-premium-1.jpg

jsb-premium-2.jpg

Stigle jsb dijabole i u grofu.
Jsb exact express (34 broj kalupa)
Jsb exact (48 broj kalupa)
Jsb exact heavy (43 broj kalupa)
Ima i straton ali nisam gledao broj kalupa, takodje ima i one sa ravnim vrhom u 3 razlicite boje...
Express se vec dosta prodao. Lik ispred mene kupio 10 kutije pa reko da kupim i ja 10 za svaki slucaj :D . Cene za oko 100-150 din vece nego inace.

Users who are viewing this thread

Back