DIJABOLE

Nemoj brate Glock da ja budem izmedju. Stalno neki ljubavni sendvič a ja večito salama. :lol:
I zanimljiv ti je izbor reči "nešto izmedju"... Hmmm :D

Proka said:
Nemoj brate Glock da ja budem izmedju. Stalno neki ljubavni sendvič a ja večito salama. :lol:

Ti bata Proko posebna grupa, slobodni test strelac amateski profesionalac... :lol:

Malo cu u off..
A jesi me definisao. ;) Bolje je ovako nego ono da sam "nesto u sredini". :lol:
Nego, da se vratimo na temu... Broj kalupa kažete?..

@ Proka bolje da si između nego da ti kažu da nit' smrdiš nit' mirišeš.

Evo ovde teksta o serijskim brojevima:

www.pelletonpellet.co.uk/2016/11/14/jsb-and-air-arms-pellet-tin-numbers-explained/

@goxy, svaka cast za link. Zahvaljujem.

goxy said:
I ovo mudro zboriš. Mada, možda ima i ovoga izmedju redova... :lol:

Ljudi Bata Seba je objasnio sustinu, a ja ću kratko da vam kazem, jedino merodavno da li je neka serija dijabola dobra ili nije je testiranje, samo tako možemo doći do zaključka! Gramaže, vrste, i slično garantujem da većina ne bi prepoznala o kojoj se dijaboli radi kad bi ih pomešali u razne kutije i slično! Poenta je, uzivajte u pucanju, nemojte se opterećivati nekim stvarima koje ne možete da realno utvrdite i radite na svojoj tehnici, a nemojte samo traziti problem u dijabolama ili puškama!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

@mane
pa nemoj da nam kvaris zabavu, zar nije bolje da kazem da je peta u nizu otisla 1 cm desno zato sto je skart a ne zato sto ja nemam snage da drzim pusku 5 minuta
salu na stranu, ja radim neka svoja testiranja koja niti su merodavna , niti naucna nego onako za moju dusu kao i sto pucam - amaterski
skontao sam da jsb express najbolje radi iz moje cz200t kao i air amrs express i malo losije field.
zasto su ostale jsb koje stizu kod nas losije mogu da nagadjam kao i svi mi ovde.
ja to radim za sebe i podelim sa kolegama entuzijastima ovde na forumu i naravno da ni ja pa ni oni ne misle da je moje misljenje merodavno.
Mi smo u drugom svetu u odnosu na vas, mi volimo tako da malo da pucamo, malo da otkrivamo neke stvari i malo da se zezamo.

Stvari su vrlo proste i tako to funkcioniše svidelo se to nekom ili ne u svetu sportskog streljaštva FT-a i rekreativnog streljaštava u svetu. Svi teže da za svoje novce dobiju što bolji kvalitet dijabola, bili totalni amateri ili vrhunski strelci.
Čak i da sam totalni amater želeo bi da imam vrhunsku testiranu dijabolu a onda bi tek sebe testirao koliko mogu sa stola a tek kasnije iz stava.
Nikog ne omalovažavam ovde pošto vidim da su se neki uvredili, ja imam svoje mišljenje i stojim iza njega. Smatram da jeftina dijabola nikad ne može da bude ni blizu skupe dijabole i da ih je prosto besmisleno porediti, isto tako znam da skupa dijabola poput, JSB, RWS, H&N treba da se testira, u protivnom niko ne može da garantuje grupu. Jedino merodavno testiranje je bok- stega u kontrolisanim uslovima. Amin

Pozdravljam sve rekreativce koji su ovde zbog druženja i ništa od ovog ih ne zanima.
Neću više da davim glupostima...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kolega sebicu ja bas nisam stekao utisak da se neko uvredio, naprotiv. Mi svi ovde uživamo čitajući vaše postove, tvoje i manetove gde nam otkrivate kako to izgleda kod vas profesionalaca a ti i sam si par puta pokazao kakac si covek pomažući nam ovde, prvo sa nagradnim dijabolama...
Drugim rečima , samo daj što više stvari o pro sportu

E druze sekretaru, svaka ti je ka Njegoševa. ;)
@Sebic, prijatelju, što se mene tiče, što se više oglašavaš ovde (ne mislim na oglase nego na postove :D ) to bolje. Svaki post o streljaštvu, opremi, dijabolama od tebe i @Maneta upijam ko sundjer.
Nego, @Mane koji broj kalupa da gledam na H&N dijabolama? :lol:

:) Nema ko da se vređa,zna se ko je @Sebić.Naj veći profesionalac među nama i izuzetna osoba.Ako on nešto kaže u vezi streljaštva,onda je to tako i tačka.Mi možemo da pričamo o svojim iskustvima i da se zabavljamo...

kircan said:
Kolega sebicu ja bas nisam stekao utisak da se neko uvredio, naprotiv. Mi svi ovde uživamo čitajući vaše postove, tvoje i manetove gde nam otkrivate kako to izgleda kod vas profesionalaca a ti i sam si par puta pokazao kakac si covek pomažući nam ovde, prvo sa nagradnim dijabolama...
Drugim rečima , samo daj što više stvari o pro sportu

..na ovo se nema šta dodati nego se u potpunosti složiti. Bravo kolega i svako dobro.

glale said:
:) Nema ko da se vređa,zna se ko je @Sebić.Naj veći profesionalac među nama i izuzetna osoba.Ako on nešto kaže u vezi streljaštva,onda je to tako i tačka.Mi možemo da pričamo o svojim iskustvima i da se zabavljamo...

Tako je bata @glale. Bata @Sebić i jeste najveći kao sportista, ali ovde je na forumu pokazao da je najveći i kao čovek, svaka mu čast i svako dobro mu želim.

Proka said:
@goxy, svaka cast za link. Zahvaljujem.

goxy said:
I ovo mudro zboriš. Mada, možda ima i ovoga izmedju redova... :lol:

Nema tu ništa između redova čista zajebancija.

Ovo sa dijabolama će na kraju biti kao sa onim ljudima koji ne piju pivo iz zelene flaše samo braon biraju,ne zamerite na šali.

Pa to i ima logike, pivo u zelenoj ili bezbojnoj flasi prolazi kontrolu, to je onaj sistem nasumicnog uzorka.
E sad, jos nisam video dijabole u providnoj kutiji...

Users who are viewing this thread

Back