DIJABOLE

Dusambej said:
Ovo sa dijabolama će na kraju biti kao sa onim ljudima koji ne piju pivo iz zelene flaše samo braon biraju,ne zamerite na šali.

..to je zato što ti ljudi znaju za priču kako je nastala zelena pivska flaša, ali to sad nije tema, tama su jsb dijabole i felerična presa number 4. :cool:

Ja danas gledao one dve kutije JSB Heavy. 3 broj kalupa. Znaci nisu dijabole krive za one siroke grupe.. :lol:

I ja danas probao ove "nove" express sa brojem 34. Teze ulaze u cev nego predhodne koje sam imao i deluje kao da imaju deblju suknju ali opet malo drugaciju. Nisam naiso na pokrivljene ali se oseti da poneka udje lakse nego ostale. Ne lezi mi bas idealno ali mnogo bolje nego sto sam imao dosad. Evo par slicica (levo su od prosle ili predprosle godine):
1.JPG
2.JPG
3.JPG

Nakon situacije danas pomislio sam da mi izgleda ne koristimo dijabole za pucanje, nego krstareće rakete...
U Snajperu će nabaviti JSB Jumbo Heavy u 5.5mm kalibru, pazite sad, u JUNU SLEDEĆE GODINE.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Jesu li ove dobre ili da bacam? :p

WP_20201001_240.jpg

WP_20201001_245.jpg

Pozz ekipa novi sam na forumu zanima me imam hatsan 125 5.5mm koje dijabole koristit za ovu pusku mollim preporuke hvala pozz

U BIH i nemaš neki izbor, JSB je preskup, ostaje ti samo H&N Baracuda i nju imaš u Hercegovini kod uvoznika...

Generalno gledano ako se puca na 10 m,predpostavimo bolja puška 335,ili 631 strelac idealan koliko zaista razlika u dijabolama može pokvariti rezultat na primer SportS protiv HN Sport ili RWS training?Kolika bi tu bila odstupanja ?

Gamo na 10 m ok hatsan 125 5.5 cal.sve dalje nemoguce barem kod mene dok je H&N baracuda ektreme i baracuda match bez problema na 25m pogodit

Dusambej said:
Generalno gledano ako se puca na 10 m,predpostavimo bolja puška 335,ili 631 strelac idealan koliko zaista razlika u dijabolama može pokvariti rezultat na primer SportS protiv HN Sport ili RWS training?Kolika bi tu bila odstupanja ?

Potpuno tacno.

I mislim da su H&N medju najboljim dijabolama švabo je to nema greske,samo treba pusku upucat i naravno dobar strijelac

Hatsan125 said:
I mislim da su H&N medju najboljim dijabolama švabo je to nema greske,samo treba pusku upucat i naravno dobar strijelac

U potpunosti se slazem kolega, za sada sam i ja zadovoljan HN dijabolama.

Users who are viewing this thread

Back