DIJABOLE

Mane kouč said:
Lepo je iznenadio fwb i ako je poluispravna i teško je testirati u ovakvom boku. A to za testiranje da ne otvaramo raspravu pk stoti put nepotrebno

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

I koje su se pokazale bolje na testu? JSB ili H&N? :)

Glock17 said:
Mane kouč said:
Lepo je iznenadio fwb i ako je poluispravna i teško je testirati u ovakvom boku. A to za testiranje da ne otvaramo raspravu pk stoti put nepotrebno

I koje su se pokazale bolje na testu? JSB ili H&N? :)
Jsb za standardne puške za stari FWB HN ubedljivo bolji i za pištolj je HN bio prilično ubedljiv

BadmintonBoy said:
А могу ли у том боку да се тестирају преламаче?
Nažalost, nema šanse, i fwb sam jedva uspeo, a i meni je želja da testiram 335,kad budem imao vremena moram smisliti način i za to

Mane kouč said:
HN Final match heavy

Kolega Mane ako nije tajna gde mogu kupiti bas taj model h&n dijabole jer u magnumu i dalje na sajtu stoji (rasprodato)
Dok u ostalim radnjama ih nigde ne mogu pronaci.
I svaka cast za ovaj test sa stegom jer me je bas interesovalo kako se dijabole ponasaju kad smo sigurni da greska nije do strelca.

Vincester said:
Mane kouč said:
HN Final match heavy

Kolega Mane ako nije tajna gde mogu kupiti bas taj model h&n dijabole jer u magnumu i dalje na sajtu stoji (rasprodato)
I svaka cast za ovaj test sa stegom jer me je bas interesovalo kako se dijabole ponasaju kad smo sigurni da greska nije do strelca.

Imas tih dijabola u Green sportu.

Imas tih dijabola u Green sportu.
[/quote]

Da te sam vec porucio i stigle su do Vranja treba da odem da ih pokupim,
ali se pakovanje razlikuje od onog sto si ti prikazao na slici i sumnjam da je kvalitet isti.
Ove koje si ti prikazao sam ja pre oko dva meseca koristio i bio bas zadovoljan ali ih nigde vise ne mogu naci

Vincester said:
Mane kouč said:
HN Final match heavy

Iskreno ne znam, ja sam ih dobio direktno iz HN fabrike

Mane kouč said:
Vincester said:
Mane kouč said:
HN Final match heavy

Iskreno ne znam, ja sam ih dobio direktno iz HN fabrike

:cool: :D

Stiglo mi je nekoliko modela dijabola test sledi u naredne dane.
Hvala kolegi Dusambej preuzeo sam i njegov poklon.
A kolega Mane bio si u pravu sto se tice H&N dijabola Grensport mi je poslao isti model koji si ti koristio.

Ajd da se malo ukljucim , imao sam hatsan 125 i radio sam na nekoliko navedenih , prosto ta puska je prejaka za springericu i dobiti neku preciznost sa njom je naucna fantastika , jedine dijabole koje su mogle napraviti kakvu takvu grupu ( ako se moze nazvati grupom ) su jsb monster .
Uopsteno springerice preko 16 dzula je jako tesko kontrolisati i po mom misljenju odgovor za lose grupisanje ne treba traziti u dijabolama vec u prevelikoj snazi .

Users who are viewing this thread

Back