DIJABOLE

hevy definitivno.
Za jake puske sto teze dijabole zbog preciznosti.
hevi su odlicne ima i teze od njih a to su monster mada sa njima nisam imao iskustva u 22cal

zeljko71 said:
Zahvaljujem se na informacijama za nabavku preko PP.
Pitanje za Krcu ( a i ostale) , - koji tačno model Exact-a je najbolji za H125 ?
Jumbo Heavy ?
Ja sam probao i ehac jumbo monster i one su ok ali do sad najbolje su se pokazale "obicne" ehac dijabole gde gadjas tu i pogodis.

Dobar dan ljudi :!:Imam pitanje za kolege,da li je neko vec koristio Gamo kuglu 4,5mm i kakvi su rezultati :?:
Pre desetak godina sam bio dobio 500kom. ali na kutijici nije bilo nikakve nalepnice samo se secam da su bile dobre, dosta precizne sa velikom prezentacijom.

Da,Gamo Bola a prodavac je preveo Gamo kugla
Isto kao celicne kuglice samo sto su ove olovne 4.5mm, i 0,53gr.Ako su svake priblizne tezine da nekazem iste sto bi bilo savrseno onda nemogu biti lose.Zato i pitam da li ih je neko vec koristio.

Nikada nisan gadjao sa tim dijabolama kuglama niti bih. ono sto sam gledao na netu je da i nisu nesto precizne niti konstantne.
jedino sam kao mali za vreme rata u nedostatku dijabola koristio sacmu 4.5mm i stavljao je u vazdusnu.
Sta da kaze drugo sem da su vrslie posao ;)

Verovatno je svaka peta sacma odgovarala jer nisu sve iste,znam jer sam i ja to radio kao klinac :lol: j
Neznam ako su tako oscilirale i bile neprecizne na tom snimku onda nisu iste tezine....eventualno uzeti pa da probam cisto iz radoznalosti pa sta bude.Hvala u svakom slucaju.

Ja se nebih zanosio sa time......
Ipak su dijabole bolja solucija!
Odnosno preciznije!
Imas klipove na yt sa tim gamo kuglama...
Pogledaj ih i neces morati da eksperimentises :geek:

Sta mislite za JSB Cometa, dali je to isto kao pravi JSB ?
Dali vrede te pare.
1050 din kutija

Attachments

• cometa__municion_competicion_1-500x500.jpg
    cometa__municion_competicion_1-500x500.jpg
    142.1 KB · Views: 3,771
Trebalo bi da JSB dijabola ima u Magnumu iz Jagodine, MP Tropicu... i nešto malo u Snajperu. U Snajper bi trebalo da početkom jula stigne dosta dijabola, a biće i JSBa. Ja sam se interesovao za JSB Exact Monster i Exact Heavy u kalibru 4.5mm (0.87g i 0.67g), ali ih nije bilo. JSB Exact 0.547g nisam koristio jer mislim da su previše lagane za Dianu 350 N-Tec i da bolju preciznost mogu da dobijem sa težim dijabolama. Kada se već pokrenula tema, voleo bih da čujem da li je neko koristio ove dve vrste dijabola koje sam naveo i kakva su iskustva i utisci sa njima?? :)

Users who are viewing this thread

Back