DIJABOLE

Više nema šanse. Jedan čovek (koji je zvao nedeljama i rekli mu da nema) zvao jutros direktora i žalio se pa posle direktor zvao radnje, pa posle radnici pretražili sve radnje i zvali tog čoveka što se žalio i onda taj čovek kupio sve što je ostalo i za svaki slučaj im rekao mu pošalju i ako nađu još neku i još plus naručio preko web-a. Tako da ne verujem da je moguće u arsenalu pronaći još neku kutiju.

Ko ide u Grčku na odmor, obavezno da poseti Solun.
Ja sam se obezbedio za ovu godinu. Dobio 10% popust za 10 ili više kutija JSB Exact Heavy Jumbo 5.5 mm. Jedna kutija od 500 kom me koštala 12.3 €.
Evo linka prodavnice:
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?PageLang=english
Adresa je Dodecanese 10a

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    2 MB · Views: 4,267
Svaka čast druže! Dobro je da si napisao adresu, ako budem prolazio tamo, potrudiću se da svratim. Vidim imaju i dobar izbor dijabola u kalibru 4.5mm. Gledao sam neke H&N dijabole u petak u Snajperu i pored ovih bakarisanih, Baracuda Power, zapale su mi za oko i dijabole Sniper Magnum 0.97g u kalibru 4.5mm. Na kutiji piše da su namenjene za precizno gađanje i gađanje na velikim daljinama a i obećavajuće izgledaju. Da li je neko imao priliku da ih proba i kako su se pokazale na manjim i većim daljinama?? :)

Idite na tu adresu koju sam napisao, jer na sajtu je adresa veleprodaje. Nisu daleko jedna od druge, ali da ne lutate. Imaju ekstra izbor dijabola, a cena je odlična. Na granici me nisu ni pogledali, ali sam ih ipak posakrivao po prljavim čarapam i sl.

Pa mislio sam da tražim, al' kontam posle municija je, pa da mi ne oduzmu. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani ha ha

Nisam siguran Vojo, ali mislim da je to neka vrsta H&N Excite dijabola. Tačnije Excite Hammer. Ima ih kod nas i koštaju oko 800 dinara.
https://www.hn-sport.de/en/action-shooting/hammer-177

U Grofu se pojavio veliki izbor JSB dijabola u kalibrima 4.5mm, 5.5mm, 6.35mm i 7.62mm. Vidim da su cene dosta povoljnije nego u drugim radnjama. Za svaki kalibar ima po nekoliko vrsta (imaju slike i cene na fb stranici Grof MBM). Kutija JSB Exacta 4.5mm košta 950 dinara). :)

Naravno, svi se spremaju za sajam... napisao sam da u Grofu sada ima veliki izbor JSB dijabola, a sigurno će biti i nešto u MP Tropicu.

Znam pitao sam no nemaju jsb king, samo king heavy. Kod njih sam i pazario AT44.
King heavy su mozda malo preteske, ali valja ih probati.
Sto se cene tice za sad su te king heavy najjeftinije .25 koje sam nasao

Sada sam proverio na fejsu, gde su stavili slike svih JSB dijabola koje imaju i u 6.35mm kalibru imaju samo Exact King Heavy i Polymag. Čestitam na kupovini Hase. Jel to sa LW cevkom? Napiši neke utiske u temi ako nije problem, baš me zanima kako se pokazao AT 44 u kalibru .25. :)

Users who are viewing this thread

Back