DIJABOLE

Gde naci jsb exact po normalnoj ceni..grof nema trenutno.
Mp topic ima JSB cometa exact 4,5mm 1350 din.. da nije to puno za cometu ?
Koliko se secam 1050 sam placao pre par meseci...

Za .25 king heavy i polymag.
Ima li neko iskustva sa ovim polymag dijabolama? Pise match grade accuracy mada nesto ne verujem

Pucao sam ih sa AGS-om koji ima Weihrauch cev (5.5 mm - 23J) i nije neka preciznost zaista. To ti je više kad dođu gosti da ih fasciniraš šta sve ljudi prave :D
Sa CZ-om sam pucao methalmag, isti rezultat. Kontam da se mogu koristiti do 30-40 m. Heavy 5.5 je najbolja dijabola na svetu. Kraj.

firefox said:
Tako sam i mislio, valja imati kutiju cisto onako..
A pa nije valjda heavy 5.5 bolja od king heavy :cool:

Za Vidakov WC Jumbo Heavy je sigurno bolji bar 1000 puta od King Heavy... kad smo već kod teranja šege :)

Salim se... Ja juce kupio pusku, i svima pricam kako je 6.35 najbolji kalibar. Ajde da nadjemo sredinu da su najbolje dijabole JSB :D

Madjarske dijabole... svasta ima na trzistu,ispuco sam kutiju ok moze da prodje za zezanje i slicno na male daljine.350dinara 4.5mm

Attachments

• 07052017130.jpg
    07052017130.jpg
    296.8 KB · Views: 5,286
Ja mogu reći da sam sa JSB exact heavy 4.52 vrlo zadovoljan. Precizne (bar do 40m što sam ja pucao) i odlična probojna moć. Danas se zajebah pa kupih JSB beast od 1.050 grama, bio sam sumnjičav da je to za moju pušku (springer, 20J), to je samo za PCP. Da li da ja to probam sa mojom puškom ili da je ne silim? :?

Furioso said:
Da li da ja to probam sa mojom puškom ili da je ne silim? :?

Probaj, kod sprigerica imas pravilo: sto teza dijabola, manji stres za klip, a i korisno je za razumevanje balistike.

Zanimame da li je neko imao iskustva sa "Predator Metalmag Pellets, .22 Cal" dijabolama ( https://www.pyramydair.com/s/p/Predator_Metalmag_Pellets_22_Cal_17_Grains_Pointed_200ct/1165 ) ja sam probao skoro sve kvalitetnije dijabole kao i Predator Polymag .22 Cal ( https://www.pyramydair.com/s/p/Predator_Polymag_22_Cal_16_0_Grains_Pointed_200ct/343 ) koje su mi se najbolje pokazale (naravno posle jsb)
Zanimame da li neko ima iskustava sa "metalmag" posto su za gram teze i imaju metalni vrh za razliku od "poly-ja".

krco said:
Zanima me da li neko ima iskustava sa "metalmag" posto su za gram teze i imaju metalni vrh za razliku od "poly-ja".

Metalmag i Polymag su odgovor na reklamna ludila drugih firmi (kugle, špicevi itd). Metalmag je puno puno bolji od polymaga (i ostalog reklamnog đubreta napravljenog da prevari kupca) i nema bolje dijabole za impresioniranje komšija i drugara. Ono kad pitaju "a jel ta puška puca obične dijabole" a ti odgovoriš "naravno da ne" i pokažeš metalmag. Za tu priliku je dosta imati 3-4 dijabole, kad dodje do pucanja kriomice vešto zameniš pomenute sa JSB exact ili heavy (zavisi sa kojim pucaš). Rekao bih da je jedna kutija metalmaga dovoljna za ceo forum u svrhu impresioniranja komšija i neiskusnih airgunnera... podelimo po 5-10 svima i milina.

Users who are viewing this thread

Back