Druzenje 1/2018.god

https://www.google.com/maps/dir/45.0030709,20.1305106/44.9847401,20.1589206/@44.9943311,20.1319697,4191m/data=!3m1!1e3

Cilj je gde piše svinjogojstvo, mada ne verujem da ima svinja :)

Hvala Zex, ovo je ono sto kazu " hoces da ti nacrtam ? " :lol:
Mozda bih se uputio sa Doratom , ali gledam prognozu....nije bas obecavajuca... :(
P. S.
Iskreno , ostao sam i bez vazduha u boci , zbog trenutnog pesackog stanja, odnostno odsustva cetvorotockasa , nikako da se iskombinujem da odnesem bocu na punjenje ... :(

Hajmo Sale, nemoj da ti sitnice ubijaju volju. Ako bas zelis, ti ces pronaci resenje. Idemo malo da puckamo i da se zezamo...

Da se zahvalim na pomoći GK73, koji je imao dobru volju da nam pomogne oko odobrenja i korišćenja strelišta. Nažalost uvek se neko nadje pametan koji je sklon da pokvari dobre stvari.

Ajde da vidimo ima li neko drugu ideju oko pronalaženja mesta gde bi se družili za vikend?

Uvek neki ludak napravi problem svima. Ja samo cekam da neki kreten gadja ljude sa prozora i da nam svima uvedu neke zabrane drzanja i nabavljanja vazdusara....

Pozdrav drugari. Ja sam iz Stare Pazove. Bio sam poslednjih 5 dana na Trapu,, niko ne pravi nikakav problem za pucanje. Upucao je neki majmun lim koji ide iz zemlje do brojila, nije visoko naponski kabl u pitanju. Proverio sam danas, Trap je slobodan u subotu i nedelju. Tako da može da se puca bez problema, kao što sam napisao i danas sam bio do pre pola sata i niko me nije ometao ili mi branio da pucam.

Pričao sam danas i sa Milojom, dogovorio sam sa čovekom da ću ja to popraviti da ne bi mi normalni koji tu uživamo ispaštali.

Ajde onda da se vidimo u nedelju, moj predlog da okupljanje krene od 10h pa nadalje, nadam se da necemo imati problema.

Zahvaljujući Knindzi, smatramo da imamo otvorena vrata na trapu.

Nebi bilo loše da potvrde oni koji misle da dodju!!

pozz

Ja i dalje imam veliku želju da dodjem jedino ako mi se zglob ne oporavi to me može sprečiti. Treba stiskati kvačilo do Pazove.

Ja se ne oglasavam, jer mi se zivot malo zakomplikovao poslednjih par dana.
Ukoliko uspem da se organizujem ja bih dosao u 10h i vec u 12 bih morao za Bg da idem u posetu u bolnicu.

Jedino da potvrdim u subotu kada budem vise znao, a da vidim i vreme, najavljiju nestabilan vikend.
Ukoliko budem mogao, kolega fileee racunaj da ima mesta za tebe u kolima.

Kako.ide., ja necu moci, jer sam i dalje.bez auta, imam i drugih stvari koje me koce, tako da.verovatno necu moci. Potvrdicu sutra vece.

Users who are viewing this thread

Back