Drugari, koliko nas stigne-stigne, niko neće nikome uzeti za zamerku šta nije stigao, obaveze su jedno koje su prioritet.
Za nas koji dolazimo, kao šta je već napisao longfifle da ponesemo mete, neke drzače meta i stoliće ko ima, u svakom slučaju ispratićemo i meteo situaciju a nadam se da se i vidimo.
Nebi bilo zgorega da napravimo jednu grupu na viberu
Pardon, iskreno sam se lepo nasmejao kao i svojim postovima koje napisem ,a ne proverim pravopisne greske :lol:
Ja ne dolazim, zao mi je, bice nadam se jos prilika, a vama zelim lepo vreme i druzenje
Pisacemo ovde desavanja da svi vide sta gde i kako jer tome i sluzi forum. Btw za sutra su najavili neko gadno vreme pa ostaje da vidimo u jutarnjim casovima desavanja spoljnih uticaja
Pisacemo ovde desavanja da svi vide sta gde i kako jer tome i sluzi forum. Btw za sutra su najavili neko gadno vreme pa ostaje da vidimo u jutarnjim casovima desavanja spoljnih uticaja
Drugari , zao mi je sto vas vreme nije posluzilo, bice dana......nadam se da cu moci neki drugi put da se druzim sa vama, mada je meni nedelja dan skoro pa nemoguce odvojiti za pucacinu, subotu mogu da otkinem od posla , tesko , ali je izvodljivo....
I naravno, da se motorizujem jer je.ovako sve to malo teze, a trebam i bocu da nosim na punjenje....
EEEE Da ste blize, ja mogu uzeti halu duzine 150 metara, bez vjjetra kise i ostalih problema pa da se siti ispucamo i malo uporedimo , ali daleko ste .....................