Druženje broj 1 u 2016

Znaci ukupno oko 16-17 osoba? Pa kako je onda 3kg mesa dovoljno?? :D Putine, jel moze oko 10:30 kod nadvozdnjaka? Ostavi mi kontakt telefon. Niste napisali ko sve polazi iz BG...

Stefan said:
ja ipak bez zene. necemo ostati gladni sto vam je.
ne znam kakvo je dvoriste, verovatno ce biti meka i mokra zemlja, ponesite adekvatnu odecu/obucu. koliko sam shvatio ima gde da drzimo opremu i puske

Ima kuća sa pokrivenom terasom. Nismo je baš koristili u zadnje vreme, ali će savršeno poslužiti. Ima struju, vodu, kuhinju, kupatilo.

Adzem said:
Znaci ukupno oko 16-17 osoba? Pa kako je onda 3kg mesa dovoljno?? :D Putine, jel moze oko 10:30 kod nadvozdnjaka? Ostavi mi kontakt telefon. Niste napisali ko sve polazi iz BG...

Može, u 10:30 kod nadvožnjaka. Imaš broj u PP.

Ljudi lepo se provedite :) obavezno slikajte puskice i ostalu opremu..
Nazalost nemogu da dodjem iz dva razloga 1. radim svake subote do 14h :( 2. imam do ub-a 210km +

Mi stigosmo nazad, druzenje je bilo odlicno a ekipa jos bolja!

Puske su bile maksimalno uposlene a odmarale su samo kada je rostilj serviran. Sto se tice njih, najlepse mi je bilo to sto nije bilo 'duplikata', svaka je prica za sebe a sijale su punim sjajem. Zalim sto ne opalih po komad iz svake ali bice dana za megdana! :)

Jos jednom se zahvaljujem Wooyadeen-u i njegovom caletu na fenomenalnom gostoprimstvu i celoj ekipi koja nas je prihvatila kao da smo stari poznanici! Btw, moram da pomenem i Azru koja je bila vrhunska podrska za sve nas, hvala u nase ime!

Pozdrav i samo jako! :)

Malo slika

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    2.1 MB · Views: 4,584
  • image.jpeg
    image.jpeg
    3.7 MB · Views: 4,584
  • image.jpeg
    image.jpeg
    3.7 MB · Views: 4,584
  • image.jpeg
    image.jpeg
    2.3 MB · Views: 4,584
I jos

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    3.8 MB · Views: 4,581
  • image.jpeg
    image.jpeg
    2.5 MB · Views: 4,581
  • image.jpeg
    image.jpeg
    2.3 MB · Views: 4,581
  • image.jpeg
    image.jpeg
    2.7 MB · Views: 4,581
pacovi i zecovi su padali ko od sale, pa i na 45 metara sa kill zonom od 15 milimetara!
druzenje fantasticno, ekipa na nivou, sa sve podmlatkom! puno hvala wooyadinu i njegovima na organizaciji, plac je prelep i lokacija je predobra. takodje, puno hvala i gdji put-in, ona je bila stub cele price.

da se okupimo ponovo cim pre!

a da, posebno bih se zahvalio Adzemu na vrhunskom mesu koje je "doneo"....
ko je bio, zna da sam sarkastican. zasto? pa ovako, da te ne nazivam svakakvim imenima koja si zasluzio, ali ako kazes da ces doci, i doneti meso, onda ako ne dolazis, svakako nam moras javiti da neces doci. ovako od tebe ni traga ni glasa... pre svega zbog malisana, njih pet, koji su sa nestrpljenjem ocekivali rostilj. mi cemo lako da se snadjemo, ali deca tesko. zbog tvoje neodgovornosti sve je kasnilo drasticno, a deca su bila bez potrebe gladna.
treba da te bude sramota. dalje necu nista da kazem.

Ja sam se danas proveo fenomenalno!!!
Dobra ekipa, više nego dobar teren kod domaćina koji je bio pravi domaćin!!!
Skupiti ljude koji se delimično poznaju ili ne poznaju a da na kraju ispadne dobra zabava i druženje je i više nego pohvalno za sve nas. Vojina vikendica je ooodlično mesto za ovakve skupove, daleko od naselja, ljudi nema, sva infrastruktura postoji, čovek se potrudio i pokosio onoliko dvorište, svaka čast.
Na današnjem skupu su bili oni koji su hteli i mogli da dođu, hvala im na tome. Biće skupova još, ali ovaj je prvi, da kažemo zvanični.
Vreme nas je poslužilo baš baš.
Ispucali smo se za sve pare, danas sam opet shvatio da mi je puška vrh :-D
I da, hvala Adžemu što je "doneo" meso pa su moja deca, Vojina deca, Kilsonova mala, ostali gladni do 5 sati. Svaka ti čast majstore, na sledeći skup ti slobodno ne moraš da dođeš, razlozi za današnju ispalu nas ne zanimaju, jer si telefone imao pa si mogao i sinoć u 12 da javiš da ne dolaziš, mi bi se snašli za 5min, kako smo i planirali iz početka. Ovako je Vojin otac trebao da ide i traži meso.... ali nebitno.

Društvo, vrh ste, Stefan brate moj (od druge majke) :-D moramo ovo da ponovimo u nekom skorijem periodu.

Bull
Wooyadeen
Kilson
...
Hvala društvo na divno provedenom vremenu danas.
Gđa Putin vam se zahvaljuje na pohvalama, bila joj je čast služiti nas i pokupiti đubre za nama :-D

Evo i ja da se javim.
Stigao doma (ziv i zdrav) :D
Odmah se uvatio laptopa da iznesem utiske... kada ono svi se izpucali nemam sta da dodam :D
Organizacija skoro na vrhu (da nas Adzem nije ispalio) sve ostalo ekstra, lokacija, drustvo wooyadeen-ov cale, Putinica sta reci, ostatak ekipe vrh deca super.
Treba ovo ponoviti samo u jos vecem broju.
Oni koji nisu dosli ili nisu mogli zao mi je dosta ste propustili!
Pozz slike uskoro :D

Hahah! Obrni okreni, kinezerka izgleda smesno pored ovih babaroga!

Moracu neki nabucani kundak da pripravim...
:)

Stigosmo i mi kući.

Hvala svima koji su došli. Posebno hvala gospodji Put-in koja je odradila najveći deo posla danas. Bilo je super a i vreme nas je htelo. Sledeći put će biti još bolje.

Nadjoh sad kod klinca u tabletu, slikali su se lepo. Ima nekoliko slika i par klipova (snimali su se i kako gaze pšenicu). Komplet banda, Petra, Sara, Filip, Strahinja i Vukašin. Da okačim ovde ili da šaljem na PP? (to je pitanje za Kilson-a i Put-in-a (roditelje pomenute dece)).

Users who are viewing this thread

Back