Ja sam se danas proveo fenomenalno!!!
Dobra ekipa, više nego dobar teren kod domaćina koji je bio pravi domaćin!!!
Skupiti ljude koji se delimično poznaju ili ne poznaju a da na kraju ispadne dobra zabava i druženje je i više nego pohvalno za sve nas. Vojina vikendica je ooodlično mesto za ovakve skupove, daleko od naselja, ljudi nema, sva infrastruktura postoji, čovek se potrudio i pokosio onoliko dvorište, svaka čast.
Na današnjem skupu su bili oni koji su hteli i mogli da dođu, hvala im na tome. Biće skupova još, ali ovaj je prvi, da kažemo zvanični.
Vreme nas je poslužilo baš baš.
Ispucali smo se za sve pare, danas sam opet shvatio da mi je puška vrh :-D
I da, hvala Adžemu što je "doneo" meso pa su moja deca, Vojina deca, Kilsonova mala, ostali gladni do 5 sati. Svaka ti čast majstore, na sledeći skup ti slobodno ne moraš da dođeš, razlozi za današnju ispalu nas ne zanimaju, jer si telefone imao pa si mogao i sinoć u 12 da javiš da ne dolaziš, mi bi se snašli za 5min, kako smo i planirali iz početka. Ovako je Vojin otac trebao da ide i traži meso.... ali nebitno.
Društvo, vrh ste, Stefan brate moj (od druge majke) :-D moramo ovo da ponovimo u nekom skorijem periodu.
Bull
Wooyadeen
Kilson
...
Hvala društvo na divno provedenom vremenu danas.
Gđa Putin vam se zahvaljuje na pohvalama, bila joj je čast služiti nas i pokupiti đubre za nama :-D