Druženje u streljani

Dakle drugari, vidimo se sutra u 17h,na druzenju, zao mi je sto vas nema više ali nema veze,drugi put, ovako ću u manjoj grupi imati mogućnost da se svima više posvetim, vidimo se sutra.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Prvo druzenje u streljani je upravo završeno,tema je bila serijska i standardna vazdušna puška ili springerice i PCP puške, ja nažalost nisam imao vremena da slikam, ali je kolega Milan slikao, pa će postaviti slike! Nadam se da su ljudi zadovoljni, pucalo se ćaskalo, takmičili smo se malo i po neku nagradicu dobili. Nadam se da je sve ok bilo, ako ima primedbi, slobodno pišite, da ispravim sledeći put!
Sledeće druzenje će biti uskoro, gde tema može biti i puška i pištolj, pa ćemo se već dogovoriti sta vas više interesuje, može i oba, samo nam treba više vremena jer nam sad i 4 sata nije bilo dovoljno
P. S. Našle su se i neke stare vojničke ljubavi u streljani posle puno godina
b70a03ed2e34a958ed87af6d81cc5678.jpg

Evo i mene sa slikama. Ostatak ekipe je na putu kucama jer su ljudi lepo potegli da dodju. Javice se vec. Druzenje,sta reci... Mane je covek koji zna sta radi i kako svoje znanje da prenese na druge. Ne bi bio to sto jeste da nije tako. Malo je reci bilo je lepo, meni je bilo do OO
Pokazao nam je covek sve moguce puske i odrzao lepo predavanje o razvoju streljackog oruzja do danasnjih dana. Usledila je proba pusaka pa i malo takmicenje sa dodelom nagrada na kraju :D

Ja samo mogu da kazem da je bilo fenomenalno! Em ljudi fantasticni a arsenal necu da komentarisem. Puske koje su za moje pojmove svemirski brod. Ali opet meni za srce prirastao "antikvitet" Anschutz LG380, zaljubio sam se...
Moja najbolja grupa iz stava na 10m sa LG380, bez upucvanja nisana "po meni".
c4a4c4ab75dcc7e5dd591e8b4f14afcb.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Žao mi je što nisam bio u mogućnosti da dodjem.
Drago mi je što ste se lepo družili. Nadam se da će opet biti prilike da nas kolega Mane opet ugosti.

Lepo je čuti i videti ovo... žao mi je što nisam uspeo da se uklopim da dođem danas ali nadam se da će iduće druženje možda biti u nekom drugom terminu :D

Auuuuuu kakva grupa. Svaka cast. Jako mi je zao sto nisam mogao da se prikljuci, ali porodicne obaveze, drago mi je da ste se lepo druzili i upoznali. Nadam se cu vas i ja upoznati u buducnosti

Evo slika, nesto mi tesko ide postavljanje

Attachments

• IMG-92fd2ef770bd1ed568ac80ee9491d471-V.jpg
    IMG-92fd2ef770bd1ed568ac80ee9491d471-V.jpg
    236.8 KB · Views: 1,263
  • IMG-0fe874980e8ecf9ea3045f205c81f02e-V.jpg
    IMG-0fe874980e8ecf9ea3045f205c81f02e-V.jpg
    217.5 KB · Views: 1,263
  • IMG-8e5dd7f2247c5ddddeed52ab87fcfe0d-V.jpg
    IMG-8e5dd7f2247c5ddddeed52ab87fcfe0d-V.jpg
    236.5 KB · Views: 1,263
Druženje je bilo baš lepo, da ne hvalim ja kolege će se već javiti, a sto se sledećeg druzenja tiče biće vrlo brzo, jer meni uskoro sezona počinje, pa neću imati baš vremena kasnije. Planiram možda već sledeće nedelje, ali javiću 5-6 dana ranije i da se na vreme organizujete, sad nam je 4 sata bilo malo

Cika Mane, hvala na druzenju, fenomenalno predavanje, koja kolicina informacija :eek: , svaka cast, znas znanje nema greske.
Za arsenal nemam reci, prosto covek ne zna sta pre da gleda, ipak moram da se slozim sa komandirom odeljenja Prokom 😄, LG380 je stvarno fenomenalan komad.

Users who are viewing this thread

Back