A ti sad moraš u svemu da se složiš sa svojim desetaromVidak said:Cika Mane, hvala na druzenju, fenomenalno predavanje, koja kolicina informacija, svaka cast, znas znanje nema greske.
Za arsenal nemam reci, prosto covek ne zna sta pre da gleda, ipak moram da se slozim sa komandirom odeljenja Prokom, LG380 je stvarno fenomenalan komad.
vojnička ljubav nema zaborava
vojnička ljubav nema zaborava
Mane, aerodrom Sombor cini cuda. Vidis kakav sam im strah u kosti uterao kad se i posle 15 godina slazu sa mnom...Proka said:Jos jedna prednost ovakvog druzenja. Sretoh se sa svojim "gušterom" iz vojničkih dana..![]()
A ti sad moraš u svemu da se složiš sa svojim desetaromvojnička ljubav nema zaborava
![]()
Ceo dan pricamo - au sto nam je bilo lepo au moramo da ponovimo to druzenje.Proka said:Jos uvek sam pod utiskom organizacije, organizatora, drustva, "igracaka"...![]()
Kolega @malitomic011 je odlicno sasio metu, ko profesionalac.A ni ostali nisu "za bacanje".
Ja bih bio nesto bolji da me @miskic89 ne ubi sa onom Slaviom 631 sto je doneo da mi udara na čežnju..![]()
![]()

Kolega @malitomic011 pokazao sta smirena ruka i strpljenje postigne! Svaka cast! @Proka Morao sam je doneti jer znam koliko ti lezi Slavia i da sam ti rekao da sam je nasao ne bi mi verovao na rec