Druženje u streljani

@Mane kouč puska je odlicna i kao sto si rekao posle par dijabola vrati se preciznost i puska je odlicno podmazana! Hvala jos jednom i vodimo se za nekih mesec dana ponovo ako bog da

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Poštovani drugari, kako mi se približava početak sezone, pa ću imati manje vremena, imam ideju da drugi skup u streljani bude u sredu 27-og maja, u 17:30, pa ako bude dovoljno prijavljenih za taj termin da se druzimo. Ostalo je sve isto kao i za prvi, kotizacija 600din. Dobijate da pucate iz izlozenog oruzja, plus takmičenje i nagradice i predavanje o sportskom streljaštvu, oružju i svemu sto vas interesuje, a da vam ja mogu odgovoriti. Prijave ovde, pa se druzimo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Da li je u redu da se to zove druženje ako se već naplaćuje? Uz to reklamiranje komercijalnih aktivnosti nije dozvoljeno pravilima.

Kotizaciju su predložili članovi, a ne ja, praktično je da bih mogao da podelim neke nagradice i da bar to malo pokrijem, ako je to problem, brišite slobodno! Još jednom dolazimo do situacije da je našem narodu nemoguće udovoljiti.

Nisam u toku sa predlozima. Problem je sve što se kosi sa pravilima, ovaj put neću obrisati ali od sada bih zamolio da se pravila poštuju.

Mane kouč said:
Još jednom dolazimo do situacije da je našem narodu nemoguće udovoljiti.

Nisam siguran da sam razumeo ovaj komentar, pravila su tu da se poštuju i to nema ništa sa udovoljavanjem.

Ja se izvinjavam Ali stvarno ne vidim sto bi rekli neki "DJE JE ZAPELO " Nama je bilo lepo i lepo smo se druzili i upoznali! dobili priliku da probamo mnoge nove stvari i da podelimo nova iskustva i upoznamo se medjusobno. Da se razumemo nesto oko novca,bez njega se ne moze nista tako da.... A mislim da je Mane imao samo trosak i potrosio svoj dan sa nama i mi sa njim sa zadovoljstvom! Pozdrav ljudi i mirno more!

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

miskic89 said:
Ja se izvinjavam Ali stvarno ne vidim sto bi rekli neki "DJE JE ZAPELO "
....
Pozdrav ljudi i mirno more!

Sve je u najboljem redu, Mane i ja komuniciramo normalno, sa uvažavanjem, i javno i putem privatnih poruka.

Ja se spremam, a vi vidite
3d49f996b877f3827bdee1d3837402ba.jpg
3e34e39c3d7cd16cc0adcd8962e3c4ba.jpg
ebfbd4aed9472563a37c529fd548916a.jpg
1719f75db8a6a1b86a2a8061e7ad80b2.jpg

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Aaaa kolega, lepo Boga mi... 👏
Ja cu se potruditi da dodjem, mada tesko ce biti, zbog posla sam taj dan u zapadnoj Srbiji, ne znam da li cu stici... A voleo bih...

Pisao ja, pisao i sve se obrisa, jbg.
Mozda bi bilo dobro da dodje nova grupa forumasa da mi ne pravimo guzvu. Jedino ako se biti reci i o pistoljima kao sto Mane rece, tesko ce se odoleti.
Nesto su lose slike sto ih postavljam ali uglavnom se vidi kako i gde pucam. Imam oko 8-8,5m do mete, koristim i durbin da ne napustam stav kad ga "nadjem".
Ovo mi je prvo pucanje kod kuce posle druzenja i takmicenja kod Maneta u streljani. Cudo jedno koliko se covek lako i brzo navikne na dobre i lepe stvari. Okidanje na mom Perunu koje sam,do sad, mogu reci lepo savladao, nisam prepoznao posle pucanja iz onih pusaka koje imaju 30-50g okidanje. Mogao sam sa90% sigurnosti da znam gde je pogodak na meti, a sad je to daj Boze 50/50. Ne kazem da je ovo lose pucanje, ali da moze bolje, moze

Samo vi vežbajte, pa ćemo i neko takmičenje organizovati do kraja godine, taman da se spremite kako treba

Users who are viewing this thread

Back