Ja na zalost necu moci da ispunim kvotu... Par kola nisam stigao da ispucam, a sad i da imam vremena, nemam pusku. Trenutno je kod Maneta, odneo sam da je malo pretrese. Kad se zvanicno zavrsava dvorisna liga?
zavrsava se kolega kad vi otpucate, a ja cu da izracunam ili moze i svako za sebe, svakako je rezultat u drugom planu. bitno je da smo se malo zabavili u ovom gadnom vremenu u kome zivimo, bar je kod mene tako
Ajd cu se potrudim sad za praznike da isprangijam one 3 mete koje nedostaju. Uzecu od klinca Zastavu, sto kaze drug sekretar, rezultat je u drugom planu.
Mislim da sam odpucao 632 od 640,ja i moja baba od 50 godina smo zadovoljni.Nadam se da ce mo na prolece pucati negde zajedno
P.S Test za koronu mi je izbacio da imam antitela i da vise nisam zarazan..Jeeee
@Glock
Hvala ti što tako misliš,naravno da mi prija.Moram da kažem da onakve pogodke,sa mehaničkim nišanim,kakve si ti imao,su čista fantazija.Mislim da su sve kolege dobro gađali i da smo se lepo zabavili,što nam je i bio prioritet.Svi smo najbolji
Tako je bata@glale, drago mi je da se sve slažemo i stvarno nemam šta da dodam, osim da budemo živi i zdravi i da ovo zlo od korone što pre nestane iz naših života.
zavrsili smo, pobednik sa mehanickim nisanima je kolega glock a ja sam sabrao negde bodove za nas opticare i ne znam gde sam zapisao
moram da potrazim, znam da sam ja zadnji