Dvorišna liga

Ja na zalost necu moci da ispunim kvotu... Par kola nisam stigao da ispucam, a sad i da imam vremena, nemam pusku. :( Trenutno je kod Maneta, odneo sam da je malo pretrese. :D Kad se zvanicno zavrsava dvorisna liga?

zavrsava se kolega kad vi otpucate, a ja cu da izracunam ili moze i svako za sebe, svakako je rezultat u drugom planu. bitno je da smo se malo zabavili u ovom gadnom vremenu u kome zivimo, bar je kod mene tako

Ajd cu se potrudim sad za praznike da isprangijam one 3 mete koje nedostaju. Uzecu od klinca Zastavu, sto kaze drug sekretar, rezultat je u drugom planu. ;)

Остало ми је 4. коло да отпуцам, али пушка је заказала. Тренутно је код Манета на репарацији. Обећао је да ће пре Божића бити сређена.

samo polako drugovi, bice valjda prilike da se okupimo i na nekom strelistu na prolece i zapucamo zajedno.

:) Mislim da sam odpucao 632 od 640,ja i moja baba od 50 godina smo zadovoljni.Nadam se da ce mo na prolece pucati negde zajedno :D
P.S Test za koronu mi je izbacio da imam antitela i da vise nisam zarazan..Jeeee :D

Bas mi je drago da si se otarasio te bede, a nemoj da podcenjus svoje reazultate,

Umes, umes, nego neces... ;)
P.S. Cestitam na antitelima. Nek' su ti antitela ziva i zdrava 100 godina.

@Glock
Hvala ti što tako misliš,naravno da mi prija.Moram da kažem da onakve pogodke,sa mehaničkim nišanim,kakve si ti imao,su čista fantazija.Mislim da su sve kolege dobro gađali i da smo se lepo zabavili,što nam je i bio prioritet.Svi smo najbolji :)

Tako je bata@glale, drago mi je da se sve slažemo i stvarno nemam šta da dodam, osim da budemo živi i zdravi i da ovo zlo od korone što pre nestane iz naših života. :) 👍

zavrsili smo, pobednik sa mehanickim nisanima je kolega glock a ja sam sabrao negde bodove za nas opticare i ne znam gde sam zapisao
moram da potrazim, znam da sam ja zadnji

Kolega joca nam je napravio lepe diplome koje moramo da podelimo kad se nadjemo jednom da pucamo uzivo.

Čestitam svima koji su učestvovali, a što se mene tiče pobednici su - svi.

:D Čestitke šampionu,kolegi @Glock-u.A isto tako čestitke svima nama u borbi za ružičastog zeku.Lepo smo se zabavili,što je i najbitnije :D

Users who are viewing this thread

Back