Pre nekog vremena sam došao u posed ove lepe spravice.

Istina je da sam je dugo želeo
. Imala je problema sa regulatorom i sedištem ventila, sistem je malo zastareo sve je to smišljeno 1987. Prvo sam napravio regulator tester. Zatim je dobila novo sedište ventila i novo jastuče regulatora od poma, usput sam malo prepravio i sedište jastučeta regulatora.

Na prethodnoj slici se vidi da sam odmah napravio i "quick fill"

Zatim je na red došla stara opruga i vođica iste. Napravio sam novu vođicu, novi "vrat čekića" da sve to prihvati oprugu od FX Impakta koja je savršeno odgovarala.

Pa komora regulatora, napravio sam ih nekoliko na brzinu.

Ne obraćajte pažnju na neobrađene ivice na ovoj slici, to je slika na pola obrade, ovom najvećem sam posvetio najviše vremena on je sad na pušci. Zbog pomeranja regulatora morao sam napraviti i novu dužu veznu polugu za zapinjanje.
Zatim je došao red na problem sa montažom optike na FWB puške koji sam odlučio da rešim glodalicom. Skidanje bloka ventila je veoma problematično a cev je zalepljena u omotač pa sam odustao od bruniranja i ofarbao obrađeni deo sa Perma Blue.

Kolega @Bull je mojoj lepotici darovao lastin rep "Riser" a nekako u isto vreme je i Marko završio osvežavanje kundaka, pa sam iako u ovom trenutku nemam odgovarajuću optiku namontirao Javelin 4,5-30x56 i odlučio da probam pušku po prvi put. Usput do stolova smo se malo slikali,

Sledeće grupe su na 50m, imam dva svedoka
i na jednoj od slika se vidi cela meta, sve je pucano u jednom dahu za redom u isti karton. Prvo sam probao staru JSB dijabolu koja je stajala na stolu godinama,

Ok, dobra cev ali sam bez prevelikog oduševljenja uzeo sledeću seriju JSB, godinama sam naučio da može biti i srećna grupa jednom i nikad više.

Šok, katastrofa... sa velikom zebnjom sam uzeo sledeću seriju.

Bolje
sledeći je bio neki stari heavy koji je već izbledeo i zarđao od stajanja na stolu.

I na kraju Baracuda koju je mojoj lepotici darovao kolega @SrpcheTheGreat

Šok oopet al pozitivan
. Ovu grupu mogu da ponovim skoro svaki put uz konstantan vetar ili bez vetra. Uz jače nalete vetra iskoči po neka iz grupe kao ona na prvoj slici. Onaj katastrofalni JSB je pucan sa zanemarljivo malo vetra.
I na kraju kao svaki bahati dečak odlučim da je probam na 75m.

Mogu reći da sam konačno veoma zadovoljan. Da grupe nisu frizirane mogu da posvedoče Deki i Čika Pera,

Istina je da sam je dugo želeo

Na prethodnoj slici se vidi da sam odmah napravio i "quick fill"

Zatim je na red došla stara opruga i vođica iste. Napravio sam novu vođicu, novi "vrat čekića" da sve to prihvati oprugu od FX Impakta koja je savršeno odgovarala.

Pa komora regulatora, napravio sam ih nekoliko na brzinu.

Ne obraćajte pažnju na neobrađene ivice na ovoj slici, to je slika na pola obrade, ovom najvećem sam posvetio najviše vremena on je sad na pušci. Zbog pomeranja regulatora morao sam napraviti i novu dužu veznu polugu za zapinjanje.
Zatim je došao red na problem sa montažom optike na FWB puške koji sam odlučio da rešim glodalicom. Skidanje bloka ventila je veoma problematično a cev je zalepljena u omotač pa sam odustao od bruniranja i ofarbao obrađeni deo sa Perma Blue.

Kolega @Bull je mojoj lepotici darovao lastin rep "Riser" a nekako u isto vreme je i Marko završio osvežavanje kundaka, pa sam iako u ovom trenutku nemam odgovarajuću optiku namontirao Javelin 4,5-30x56 i odlučio da probam pušku po prvi put. Usput do stolova smo se malo slikali,

Sledeće grupe su na 50m, imam dva svedoka

Ok, dobra cev ali sam bez prevelikog oduševljenja uzeo sledeću seriju JSB, godinama sam naučio da može biti i srećna grupa jednom i nikad više.

Šok, katastrofa... sa velikom zebnjom sam uzeo sledeću seriju.

Bolje

I na kraju Baracuda koju je mojoj lepotici darovao kolega @SrpcheTheGreat

Šok oopet al pozitivan
I na kraju kao svaki bahati dečak odlučim da je probam na 75m.

Mogu reći da sam konačno veoma zadovoljan. Da grupe nisu frizirane mogu da posvedoče Deki i Čika Pera,