Feinwerkbau P70

Ovo sve, mogu i ja da potvrdim, jer sam u tom momentu bio na strelištu, :) :) :) !!!

Moram da pohvalim @ZRadic -a i da kazem da ovaj rezultat ne bi bio moguc bez njegove rakice i sveze narezanog mesa! Druzenje na strelistu nam je bilo prvoklasno! Naravno i kolega @IwanWan je upotpunio sve. Samo je falio @wooyadeen da uzivo vidi kako mu puska fantasticno radi! Uzdravlje momci

SM Spring-meister

Voja je potvrdio da je vrhunski majstor svog zanata, ali uz sve Stefanovo marketing majstorstvo, to što je Voja uradio sa ovom puškom je antimarketing za pušku u fabričkom stanju...
Ispada da su na pušci samo cev i kundak fabrički dobri...sve ostalo je Voja doradio do savršenstva...

Bravo za način konverzije P70.
Ne iznenađuju me rezultati sa HN baracuda light pošto koristim već duži period malo skuplju verziju baracudu FT u principu iste dijabole samo su ove druge navodno ručno sortirane.H&N je konstantan po kvalitetu u odnosu na JSB zadnjih par godina.
Sa zadovoljstvom da koristiš P70 Vojo!

Voja je potvrdio da je vrhunski majstor svog zanata, ali uz sve Stefanovo marketing majstorstvo, to što je Voja uradio sa ovom puškom je antimarketing za pušku u fabričkom stanju...
Ispada da su na pušci samo cev i kundak fabrički dobri...sve ostalo je Voja doradio do savršenstva...

Ne sme da se zaboravi da je ova puska fabricki napravljena i namenjena da se koristi na 10m u snazi od 7,5J. Sve ostalo je Voja samo iskoristio njen dobar potencijal i njegovu genijalnost da dovede do ovog vrhunca

SM Spring-meister

Ja se slažem da me Stefi hvali više nego što treba. Međutim mislim da si i ti pogrešno protumačio, to je nejaka puška koja nije imala snage da puca 50m pre ove intervencije, nije imala ni pouzdan način da nosi optiku.
Da ne zaboravim, ovo je model za 10m, originalni FT model fabrički ima istu šinu kakvu sam ja uradio. Pošto nisam imao FT model da premerim i iskopiram pomogao mi je András Fekete Móró koji mi je uradio tehnički crtež i kojem se ovim putem zahvaljujem.

Ja se slažem da me Stefi hvali više nego što treba. Međutim mislim da si i ti pogrešno protumačio, to je nejaka puška koja nije imala snage da puca 50m pre ove intervencije, nije imala ni pouzdan način da nosi optiku.
Da ne zaboravim, ovo je model za 10m, originalni FT model fabrički ima istu šinu kakvu sam ja uradio. Pošto nisam imao FT model da premerim i iskopiram pomogao mi je András Fekete Móró koji mi je uradio tehnički crtež i kojem se ovim putem zahvaljujem.

Hvalim te ja po zasluzi tacno koliko i treba. Svi su toga svesni samo treba neko i da naglasi s vremena na vreme

SM Spring-meister

U pravu si Vojo, priznajem da se nisam udubio u tematiku i nisam imao pojma kakva je to puška. Malo nas na forumu Stefan razmazio sa detaljima o svakoj pušci.
A tebi svaka čast na modifikaciji puške i prenameni na nešto sasvim drugo !

Iskreno ja sam misljenja da su se ljudi na forumu uveliko ulenjili i da vise lupaju lajkove ili iskuliraju nego sto izjasnjavaju svoja misljenja. A kad dodje neka tema i diskusija kao "pomeranje optike" svi se ukljuce u neku smesnu raspravu i sprdanje sa clanovima. A time nam realno forum gubi na ozbiljnosti jer neki clanovi ne mogu da razumeju sarkazam.

Nadam se da ljudima ne smeta moje malo obilnije objave jer je to nesto sto bi ja voleo drugi da pisu i ja da citam, a i zbog takvih prethodnih objava od strane drugih clanova od pre 6-7godina i ja sam se pridruzio i postao clan.

A mislim da je nas forum malo ozbiljnijeg karaktera i treba detaljisati

SM Spring-meister

A kad dodje neka tema i diskusija kao "pomeranje optike" svi se ukljuce u neku smesnu raspravu i sprdanje sa clanovima. A time nam realno forum gubi na ozbiljnosti jer neki clanovi ne mogu da razumeju sarkazam.
..Stefff, ajd malo rucnu...
"sprdanje" niје bila prva reakcija, nego spontana posledica nastupa onog koji je svojim stavovima to i uzrokovao, a cilj i jeste da se vrati nekakva ozbiljnost forumu, a ako ne razumeju....hebi ga...

..Stefff, ajd malo rucnu...
"sprdanje" niје bila prva reakcija, nego spontana posledica nastupa onog koji je svojim stavovima to i uzrokovao, a cilj i jeste da se vrati nekakva ozbiljnost forumu, a ako ne razumeju....hebi ga...

Znam da je offtopic ali voleo bi da objasnim.

Mislim da me nisi razumeo , nisam bas mislio na to sto smo se realno svi sprdali sa kolegom misleci da on nas sve sprda nego ima puno ljudi na forumu koji sve i svasta rade vezano za ovaj nas sport, a ulenjili su se ili ih malo mrzi da kace na forum. A siguran sam da bi svi voleli da citamo o tome i mozda naucimo nesto. Al zato kad dodje neka "hot" tema kao ovo za kvazi pomeranje optike i olimpijske rezultate iz springerice od 20j na 50m onda se svi ukljuce i nema kraja

Lepo je kad smo svi aktivni i zabelezimo i uspehe i "fail-ove" A i druzenja jer dosta ljudi na forumu ni ne zna gde se svi druzimo i pucamo

SM Spring-meister

ima puno ljudi na forumu koji sve i svasta rade vezano za ovaj nas sport, a ulenjili su se ili ih malo mrzi da kace na forum.
Meni je to iskreno poštenije...ako iz bilo kog razloga ne pišeš ništa interesantno, ali da je realno, onda bolje ni nemoj...a kad ti dodje inspiracija, piši brate, ali ne izmišljaj...

Users who are viewing this thread

Back