Ovo sve, mogu i ja da potvrdim, jer sam u tom momentu bio na strelištu,![]()
![]()
!!!

Voja je potvrdio da je vrhunski majstor svog zanata, ali uz sve Stefanovo marketing majstorstvo, to što je Voja uradio sa ovom puškom je antimarketing za pušku u fabričkom stanju...
Ispada da su na pušci samo cev i kundak fabrički dobri...sve ostalo je Voja doradio do savršenstva...

Voja je potvrdio da je vrhunski majstor svog zanata, ali uz sve Stefanovo marketing majstorstvo, to što je Voja uradio sa ovom puškom je antimarketing za pušku u fabričkom stanju...
Ispada da su na pušci samo cev i kundak fabrički dobri...sve ostalo je Voja doradio do savršenstva...
Ja se slažem da me Stefi hvali više nego što treba. Međutim mislim da si i ti pogrešno protumačio, to je nejaka puška koja nije imala snage da puca 50m pre ove intervencije, nije imala ni pouzdan način da nosi optiku.
Da ne zaboravim, ovo je model za 10m, originalni FT model fabrički ima istu šinu kakvu sam ja uradio. Pošto nisam imao FT model da premerim i iskopiram pomogao mi je András Fekete Móró koji mi je uradio tehnički crtež i kojem se ovim putem zahvaljujem.

U pravu si Vojo, priznajem da se nisam udubio u tematiku i nisam imao pojma kakva je to puška. Malo nas na forumu Stefan razmazio sa detaljima o svakoj pušci.
A tebi svaka čast na modifikaciji puške i prenameni na nešto sasvim drugo !
..Stefff, ajd malo rucnu...A kad dodje neka tema i diskusija kao "pomeranje optike" svi se ukljuce u neku smesnu raspravu i sprdanje sa clanovima. A time nam realno forum gubi na ozbiljnosti jer neki clanovi ne mogu da razumeju sarkazam.
..Stefff, ajd malo rucnu...
"sprdanje" niје bila prva reakcija, nego spontana posledica nastupa onog koji je svojim stavovima to i uzrokovao, a cilj i jeste da se vrati nekakva ozbiljnost forumu, a ako ne razumeju....hebi ga...

A i druzenja jer dosta ljudi na forumu ni ne zna gde se svi druzimo i pucamo 
Meni je to iskreno poštenije...ako iz bilo kog razloga ne pišeš ništa interesantno, ali da je realno, onda bolje ni nemoj...a kad ti dodje inspiracija, piši brate, ali ne izmišljaj...ima puno ljudi na forumu koji sve i svasta rade vezano za ovaj nas sport, a ulenjili su se ili ih malo mrzi da kace na forum.