Drage kolege, drugovi i drugarice. Pridružujem se opisu opštih utisaka za dan takmičenja. Kao što je već napisano, dan je bio fenomenalan, sunce takođe, što nam je služio kao izgovor za pravilnu rehidraciju posle takmičenja. Lično, oduševljen sam ovim formatom druženja, kojom prilikom, se ljudi različitih profila, dem gud zabavljaju, poput složnog razreda prirodno-matematičke gimnazije na praznom času.
Posebno bih istakao veoma mudro postavljene mete, tako da malko manje uvežban strelac (lično, đžaba mi vežba) bude kompetitivan, dok s druge strane, predstavlja dovoljno izazova za one sa iskustvom i istančanim smislom za trajektoriju. Bilo mi je drago videti kolege koje su, od zadnjeg susreta vidno napredovali, kao i radost za novog kolegu za osvojenu medalju. Morate probati...
Kolega Žolt, poput prevejanog, iskusnog mornara, tiho dodao, šta bi bilo ako bi svaki drugi lane bio startna pozicija, parovi ne bi smetali jedni drugima... Tehnički sasvim opravdana primedba, ali kako sam primetio, predviđam da u tom slučaju bi parovi čekali, ne bi li bodrili/zadirkivali jedni druge, govorili životne mudrosti taman u trenutcima kad je za to vreme i mesto. Ne bih propustio ni za karton jsb-a...
Još jednom čestitke organizatorima za nesebičan trud, takođe aplauz za osvojene medalje!
Brojim dane do sledećeg...