FT turnir Zrenjanin 10. Septembar - Muzlja / Arizona

Ево пар слика и од мене.
Имам и још коју, али ми не дозвољава да их окачим, каже сувише су велике... :cautious:

Attachments

• IMG_20230910_1023592.JPG
    IMG_20230910_1023592.JPG
    385.7 KB · Views: 27
  • IMG_20230910_1026522.JPG
    IMG_20230910_1026522.JPG
    449.6 KB · Views: 26
  • IMG_20230910_1027232.JPG
    IMG_20230910_1027232.JPG
    370.4 KB · Views: 27
  • IMG_20230910_1033002.JPG
    IMG_20230910_1033002.JPG
    357.9 KB · Views: 25
  • IMG_20230910_1034022.JPG
    IMG_20230910_1034022.JPG
    438.5 KB · Views: 26
  • IMG_20230910_1039342.JPG
    IMG_20230910_1039342.JPG
    410.6 KB · Views: 23
Evo rezultata takmicenja.
Da pojasnim malo posto excell uprkos obecanju jos nisam savladao.
Provi idu brojevi meta, pa njihove daljine, pa blende, takodje pise i koje izdignute.
onda idu strelci i njihovi pogoci a i promasaji
rozlo - promasaj
zeleno - pogodak
desno je broj bodova po strelcu
a dole je procenat pogadjanja mete
sportski pozdrav

Attachments

• rez.jpg
    rez.jpg
    186.4 KB · Views: 55
Hteo bih da kažem koju reč o skupu za kraj. Malo je glupo ja da pričam pošto spadam u ogranizatore ali pošto niko drugi neće da se lati.
Da ne gnjavimo više o toj dobroj atmosferi međ rajom / pukom..
Najvažnije stvari
- sve je proteklo bezbedno
- imali smo svega par zastoja (jednom se pojeo navoj na šrafu koji drži blendu, za ostale ne znam)
- nikako ne treba peći kobasice pred drugi krug jer mirišu a mi pucamo i dosta nas dekocentrišu
- mislim da smo dobro odradili posao sa metama, da je bilo raznovrsnije nego inače
- nemojte nikad da menjate podesavanja nekoliko dana pred takmicenje a da sve dobro ne isprobate, prouzrokuje dosta problema

Moram se sloziti sa svim, narocito sa poslednjim..ne menjaj postavku puske pred takmicenje. Skola placena
Za sledeci put znam

Sent from my 22101316UG using Tapatalk

Bila je dobra atmosfera na takmicenju.
Cela organizacija je se podigla na jos visi nivo, manje zastoja je bilo jednostavno ulazi se tu pricu oko FT sobzirom da nam je ovo tek trece ako se ne varam takmicenje i ide sa laganim koracima u sve bolju i bolju organizaciju poboljsanja terena i dadatne opreme.
Dodela nagrada je bila jako zabavna i takmicenje je se zavrsilo sa punim stomacima i snizenom pritisku sto se moze videti na Sandrovoj slici kako duboko razmislja o svojoj strategijo koju je izveo na takmicenju!

Moj zaključak je nakon takmičenja i sabiranja rezultata sledeći: da se Miljan i Mladja nisu takmičili, ja bih osvojio zlato. Prosto. E, ali, pošto jesu, ondak, biće bolje sledeći put. Elem, njih dvojica stvarno značajno odskaču od nas ostalih i već idu u profi ligu, ali su jednako opušteni kao i mi i lagano nose tu svoju slavu. To što im ja zavidim, to je sad samo moj problem jelte :ROFLMAO:..šalu na stranu...Bilo je svakako bolje nego prošli put, i čini mi se da će svaki sledeći skup biti još uspešniji sa aspekta organizacije. Druženje kao i uvek fenomenalno. Ovo strelište, po meni polako postaje naše matično strelište za FT, jer je drug sekretar uspeo da obezbedi nama značajne uslove za čuvanje opreme, što jako puno znači, jer je tu nekoliko tona raznog gvoždja i nije baš pogodno svaki put to negde seljakati i tovariti po kolima. Takodje, vremenski uslovi ovde dosta mogu doprineti i onima koji žele da treniraju u ne baš idealnim uslovima, jer je mnogo više dana sa vetrom, nego bez istog. Osim navedenog, dobili smo i mnooogo lepe nalepnice, ja sam pokupio sve po deset komada, jer mi velike oči, pa sad idem po kući i lepim po nameštaju,može mi se...Nedostajali su i Glale i Žolt i Lane i Dex i ostali momci šmekeri, ali nadamo se da će sledeći put moći da dodju..I kao i uvek, završna misao: jedva čekam sledeći skup, a onda ću da ih razbijem 😂😂😂😂😂😂😂

Da se nadovezem na Srbinu pricu, da sam se takmicio sam mozda bi i pobedio ako ne bi bio diskvalifikovan
Sad onako neki moj rezime posle citavog dana dumanja i kalkulacija raznih po pitanju svega..
1. Ne goji se prase u oci bozica - u prevodu ne ici sa novom opremom na takmicenje uz to ne upucanu preko 25m
2. Nemoj da dodjes mamuran na takmicenje
3. Odradi domaci po pitanju balistike projektila koji koristis - sutradan je kasno
4. Balistika..ako si vec resio da ne menjas projektil, prepodesi pusku da ti sve nepovoljno ide na ruku
5. Ne cekaj da ispucas sve mete da bi jeo kobasicu posto moze da nestane
Malo se zajebavam ali uglavnom sam sumirao svoje propuste.
Bice jos turnira pa ce se popravljati uoceno po pitanju mog gadjanja. Staru praksu da odem na takmicenje bez vezbe moram menjati, nije ovo BR
Miljan i Mladen vredno rade na svom napretku i sve cestitke.
Novi igraci u vidu mog partnera na linijama, Dragan Horvat ozbiljno obecavaja..covek fantasticnom brzinom napreduje
Srba..ljudina u svakom pogledu, po gabaritu i karakteru ima ozbiljne namere da nas izuje sve
E sad lokacija..Arizona nam je bogom dana ali treba raditi na iznalazenju novih terena, ako je ikako moguce, cisto malo radi promene
Napredak u organizaciji je vise nego uocljiv a bice sve bolji a sekretara naseg i ostatak ekipe koja je postavljala streliste ko sisa, samo neka vredno rade bog ce im platiti a mi smo uvek tu da ih tapsemo po ramenu i vicemo bravo majstori

Sent from my 22101316UG using Tapatalk

Читам и испуњен сам радошћу!
Ако ми дозволите да додам 1-2 ствари.
1. Свако пуца само против себе, у гађању нема такмичења и најважније је да помажемо једни другима, то омогућава већу конкуренцију и сви постају бољи.
2. Най-важното според мен е да излизаме и да се забавляваме, никой не печели пари и слава от FT :)
Надам се да ћу следеће године имати времена да дођем и снимам са вама.
Радујем се што ћу вас видети и снимати за неколико недеља са једним од вас.
Живели!!!
( google translate)

Читам и испуњен сам радошћу!
Ако ми дозволите да додам 1-2 ствари.
1. Свако пуца само против себе, у гађању нема такмичења и најважније је да помажемо једни другима, то омогућава већу конкуренцију и сви постају бољи.
2. Най-важното според мен е да излизаме и да се забавляваме, никой не печели пари и слава от FT :)
Надам се да ћу следеће године имати времена да дођем и снимам са вама.
Радујем се што ћу вас видети и снимати за неколико недеља са једним од вас.
Живели!!!
( google translate)
Momci, uvek ste dobrodosli. Vidite ovde na forumu kad se skupljamo, pa kad vam odgovara vi dodjite. Probacemo da vas ugostimo kako valja.

I?
Kako ti se cini sve Nenade?
Hoces li nam se prikljuciti sledeci put?

I?
Kako ti se cini sve Nenade?
Hoces li nam se prikljuciti sledeci put?
Одлично!!!
Недостајало ми је овакво друштво и оваква дешавања.
Ја себе већ видим као члана дружине (да не кажем банде), а надам се и остали.
Ваљда ће ми до следећег окупљања и пуцаљка бити комплетирана, па да се и ја опробам...

Users who are viewing this thread

Back