Da se nadovezem na Srbinu pricu, da sam se takmicio sam mozda bi i pobedio ako ne bi bio diskvalifikovan

Sad onako neki moj rezime posle citavog dana dumanja i kalkulacija raznih po pitanju svega..
1. Ne goji se prase u oci bozica - u prevodu ne ici sa novom opremom na takmicenje uz to ne upucanu preko 25m
2. Nemoj da dodjes mamuran na takmicenje

3. Odradi domaci po pitanju balistike projektila koji koristis - sutradan je kasno
4. Balistika..ako si vec resio da ne menjas projektil, prepodesi pusku da ti sve nepovoljno ide na ruku
5. Ne cekaj da ispucas sve mete da bi jeo kobasicu posto moze da nestane

Malo se zajebavam ali uglavnom sam sumirao svoje propuste.
Bice jos turnira pa ce se popravljati uoceno po pitanju mog gadjanja. Staru praksu da odem na takmicenje bez vezbe moram menjati, nije ovo BR
Miljan i Mladen vredno rade na svom napretku i sve cestitke.
Novi igraci u vidu mog partnera na linijama, Dragan Horvat ozbiljno obecavaja..covek fantasticnom brzinom napreduje
Srba..ljudina u svakom pogledu, po gabaritu i karakteru ima ozbiljne namere da nas izuje sve

E sad lokacija..Arizona nam je bogom dana ali treba raditi na iznalazenju novih terena, ako je ikako moguce, cisto malo radi promene
Napredak u organizaciji je vise nego uocljiv a bice sve bolji a sekretara naseg i ostatak ekipe koja je postavljala streliste ko sisa, samo neka vredno rade bog ce im platiti

a mi smo uvek tu da ih tapsemo po ramenu i vicemo bravo majstori
Sent from my 22101316UG using Tapatalk