Svaka cast, prvo tebi kao strelcu, a onda puskicama. Sto se tice dijabola i ja sam misljenja da, nema tu puno mudrolije, ako puska voli odredjeni tip dijabole, ona ga voli, dzaba sto neko objasnjava da je teoriski nemoguce nesto, ako praksa pokazuje drugacije. Svaka cast
Pokusaj sa kuglagerima, ili kamencicima, ja mislim da ove puskice gutaju i to![]()
Probacu neke grupe ako uspem na 50m da napravim 
Jedva čekam,
Interesuje me na koju daljinu se može gađati sa 300S (180-190mps), a da grupa ostane u 2-3 cm? I koje joj dijabole odgovaraju za tu namenu.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Stavi na 10m ali pljostimice je gadjajDodje mi da stavim karticu na 25m i probam da je prepolovim
SM Spring-meister
Šala mala
Bravo !![]()
![]()
Sigurno da nije lako ovako pogoditi kartu, ali iz kog pokusaja je pogodak?
Nekako se po klipu i tekstu stvara utisak kao da je iz prvog, a nije, ima li mozda ceo klip koji nije secen?
Nisi prikazao drugu stranu (lice) karte. Jel' to bio Dzoker?![]()
Inace, bravo - ne "5" nego "5+".

I to iz prve!
Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Lepo ja rekoh, nije vise zanimljivo to gongici, mete, karte...to svaki amer moze, licno sam gledao na YT
Ajde brate daj taj kamencic, pa da vidimo ubojitu pusku Mandusica Vuka...eeee...tu je razlika izmedju profi i amatera
Svaka cast, samo nemoj vise k'o Boga te molim, navodis me na trosak, sada pod stare dane da jurim FW i to springer![]()