Bata@Glock,hroni sam dobio od cika Joce,on ga je poredio sa drugim modelima i kaze da je o.k.
Samu pusku je bata @Sebic proveravao na hroni u klubu(testiranje puske,da li je uzeti ili ne)i otprilike nam se rezultati merenja slazu.Tako da bi trebalo da je ovaj hroni poprilicno tacan.Nije mi bitna toliko brzina koliko konstantnost merenja.Ako gresi za 5m/s da gresi uvek isto.Jsb match od 0,535g meri prosecno 168m/s dok jsb heavy od 0,670g ide 154m/s....i svaki put kad gadjam kroz hroni,te vrednosti mi izbacuje
Dobar je taj hroni. Konzistenatan je i uvek pokazuje iste vrednosti za zadatu pušku i dijabolu. E sad, da li je brzina 165 ili 163m/s nije ni toliko bitno. Bitno da uvek pokaže isto.
Bas tako cika Joco,uvek pokazuje iste vrednosti za obe moje puske.Zanimljivo je da fwb 300 gura jsb express od 0,510g cak u proseku na 188m/s .Merio sam i komsijama brzinu,recimo kometa 220 sa gasnim klipom ide (dve dijabole je komsija ispucao sport S spicaste)206 i 212m/s
Bata @glale, ako je tako precizan i ako budeš imao malo vremena da se organizujemo pa da skoknem do tebe da premerimo moje puce, zanima me prvenstveno walther i diana? Ja sad trenutno nemam nešto vremena, ali u narednih mesec dana možda bude...
Bata@Glock,naravno,kad god hoces,javi mi samo da se organizujem...Kad ti bude zgodno,racunaj na opusteno druzenje,kotlic ili vec sta volis.... Hocu reci,nista ona varijanta-udjes,izadjes i gotovo :lol: