fwb 601 i 603

Ovaj moj rodja je bas skroman covek , ja sam ipak misljenja da je to zaista vrhunsko pucanje i vidim samo jednu
prosirenu rupu , rodjo presao si igricu 👍🏻

:D Kofer je namenjen za fwb 300,nisam do sada probao da u njega ubacim fwb 601...Nešto je šira i višlja al staje knap :D
20210410_135552_copy_1600x1200.jpg

:) Kao da mi nije bilo dosta pucanja juče.Šta da radim kad volim.Pada mrak al reflektor može to da reši.Vetra ima na momente,nije jak,tek pomera ove moje "zastavice"(trake od malo deblje najlon kese),pa opet utiče malo.Fwb 601 , dijabola jsb heavy,daljina 25metara...u svakoj meti je uglavnom od 3 do 5 komada
20210412_194511_copy_1600x1200.jpg
20210412_195811_copy_1200x1600.jpg

@glale meraklijski i odlično gađanje. Naravno ti ćeš reći,, može to i bolje", a ja ću se složiti da uvek može bolje. Ta tvoja matora švabica je fenomenalna puškica i žao mi je što nisi probao moju švabicu da vidiš da nema ogromne razlike. Okidači skoro pa isti.

:D @Goxy,jos mi nije jasno kako mi je promakla.Valjda smo se tako dobro zabavljali...a kad god sam pogledao prema njoj,neko je uzivao,te Zex pa Seba....Sledeci put mi nece pobeci,pa makar ceo dan cekao u redu :lol:
Da,u pravu si,uvek moze bolje :D al ipak je naj vaznije uzivati u zabavi

Imao sam prilike da pucam malo iz laletove fwb.
Puska je fenomenalna, nisam ni ocekivao manje od te firme, ali kako sve radi savrseno precizno i glatko je posbna price. Kada krenes da natezes imas osecaj da se unutra dogadja neko cudo. A pucanje je poseban osecaj.
O preciznosti ne bih govorio nista , posto ste svi vec videli sta glale radi sa njom.
Uspeo sam iz prve da vezem 3 dijabole na 25, nije bila bas jedna rupa ali je bilo spojeno.
Nadam se da cu se i ja uskoro prikljuciti tom fantasticnom klubu.

Gosn Glale i ja imam samo reci hvale za Vas i vasu Nemicu! Ulepsali ste skup u nedelju i hvala vam sto ste bili toliko nesebic i da sa svima Nemicu podelite i fascinirate!

Sent from my iPhone using Tapatalk

:) @Steffairguns,hvala na lepim rečima,pravi ljubitelji vazdušnog oružija se uvek nađu...nisam stigao da ti kažem ali ona tvoja puškica je bombona.
@Kircan,nadam se da ćeš nabaviti sebi jedan primerak Fwb-a(Goxy se sad sigurno slatko smeje).Meni će samo biti malo žao čehinja jer ćeš ih manje koristiti a fenomenalne su... :D

:D Bata @Glock,cekali smo te u nedelju a tebe nema...
Svakako ces probati,pre ili kasnije...bice prilika :D

Imao sam nekih porodičnih obaveza, glupo mi da pišem ovako javno, ali veruj mi da je opravdano.
Iskreno mi je baš žao što nisam mogao da prisustvujem, vidim po fotkama da ste baš jedna pozitivna ekipa, što kažeš biće prilike. ;)

Users who are viewing this thread

Back