@Vidak,dobro si me nasmejao,hvala ti.
Danas je već bilo kasno i brzo je pao mrak,hladno...
Jsb heavy 0,670g 25 metara.
Tako je brzo pao mrak da nisam stigao da završim brojeve,nisam više video suknjice od dijabola
Moram da priznam da sam na postu još od Novembra, malo posao, malo porodica, a i nedostatak optike, pogotovo sposobnije, malko kvari utisak(umro mi onaj kinez, nije od puske, ispao mi iz ruke ).
Napolju na povetarcu,10m kao i 25m sa mehaničkim nišanima i nije neka sreca, ja sam bio zadovoljan, ali nije bas za pokazivanje.
Hvala na pitanju
Danas je lepo vreme,vetra skoro da nema.Prva slika je na 25metara 12 puta po jedna dijabola jsb heavy 0,670gr
Pošto nema mnogo vetra probao sam malo gađati na maksimalnih 30 metara kolko imam dvorišta.Mogu da prijavim da se baš oseti razlika od 25 do 30 metara.To je svega 5 metara dalje ali kad puška izbacuje jsb heavy sa svega 154-155m/s oseti se svaki dašak vetra.Nisam dirao optiku nego sam nišanio u gornji broj 3.
Išao ssm u svaku metu po 5 dijabola.
Mogu da kažem da se sve više divim kolegama koji prave lepe grupe na 50,75,100+ metara.Svaka vam čast momci
Bata@Glock,meni je već tih 30m nepraktična daljina...Čekam da vidim gde će tebi biti limit.Ja se pomerio samo 5 metara pa mi izgleda ko kilometar dalje
Danas je bio lep dan,skoro bez vetara,šteta je bilo ne iskoristiti.Fwb 601, 25 metara,dijabole jsb heavy 0,670g ,u svaku metu po 5 komada.U principu sam zadovoljan osim 3 ili 4 promašaja,možda lošija dijabola ili što je verovatnije,moja greška.