fwb 601 i 603

@glale kakve grupe i po mraku 👌, jedino sto je bas sveze uveče za sedenje ali vidi se ta zavisnost jača od svega. Vasu pusku sam probao gde se koncanica namestila tu je pogodak... Odlicno sredjena puska.
Od kolege Gogxsyja nisam ni smeo da probam pusku ne iz straha vec me ne bi odlepili od nje 😂... Bubreg bi mi stradao sigurno.
Bas sam razgovarao sa Zexsom u vezi vase puske i slozili smo se da je nadmasila CZ-jku posto smo istu koristili pa znamo. Fenomenalno sredjena puska i pristaje vama kao strelcu, onako kao sto vi volite za vas merak.

:D Hvala @Milan,drago mi je da se vama i kolegi Zexu svidela puska,kao i meni.Meni se svidela vasa sprava :D ,kako drukcije nazvati to malo precizno cudoviste.Ma,svaka puska koju sam video ima nesto svoje,posebno..... :D Ja kao malo dete,uvek imam problem sa suzdrzavanjem...sve bih zeleo da ih imam.A to tako ne moze.
Veceras je padala sitna kisica pa sam malo gadjao iz garaze na 15m,papirna meta se nebusi lepo al nema veze,bitno je uzivanje.Nadam se da ce se uskoro prolepsati vreme
20210414_203951_copy_1600x1200.jpg

:D Baš tako bata @Glock,papir je čudo.Kasno sam došao sa posla a pojavilo se i sunce...
Znam da sam malo dosadan al nema nekih dešavanja na forumu,slabo se puca ili je nestalo filma u telefonima...Opet kao za onu dvorišnu ligu,15 metara jsb heavy 0,670g
20210415_185132_copy_1600x1200.jpg

Glale raspali jedared onu 25 komada bez sajtera. Naravno kada bude uslova i vremena.

:) Hoću bata @Goxy,žao mi je da ih trošim sad po ovoj vlazi.Moraću da vidim da li neko ovde može da mi ih naštampa

:) Hvala kolege.Popodne je bilo lepo vreme,malo vetrovito...
Daljina 25m , jsb heavy 0,670g , išao sam 10 komada
20210416_173421_copy_1200x1600.jpg
20210416_173839_copy_1600x1200.jpg
20210416_175218_copy_1200x1600.jpg

Prosirila se familija fwb 601, ako sve bude ok, za vikend gadjanje i malo slika. Glale nam je oci otvorio. To je prednost onakvih skupova, taman vidis gde da potrosis visak para

:D @Kircan,dobro dosao u klub ljubitelja Fwb-a :D Mnogo mi je drago ako sam malkice ucestvovao u odluci da se ponovis.
Mislim da si imao veliku srecu da naletis na primerak.
Cestitam.... :D

P.S.
@Proka :D ,jeli ime moje,ti si zasadio seme pa cekas da poreste?Zalivas li dobro? :D

Users who are viewing this thread

Back