Kao što već i dolikuje sujetnom čoveku, već sam se pohvalio sa novom akvizicijom.
Mislim da je puška iz ove glaletove teme već svima poznata i da ja tu nemam šta da dodam. Zahvaljujući kolegi glaletu znate da je puška precizna u pravim rukama, ali tu sam ja da opovrgnem teoriju i da pokažem šta se događa kada amater uzme pušku u ruke.
Segment o kojem glale nije puno govorio su brzine. Kada sam uzeo da testiram preciznost merio sam i brzine. U početku sam mislio da chrony ne radi. Onda sam malo pomerio cev i već je došlo do promene brzine. Sama odstupanja sa kvalitetnijim dijabolama su oko 0,1 -0,5 ms. :shock:
Ono što me oduševljava je da radi sa svim dijabolama sjajno, od express, običan exact, match, practice ...
Malo sam probao da gađam iz stava (moj čuveni rahitični stav) i nije loše, naravno pričam za svoje standarde.
Meta je pištoljska tako da je crno dosta veće nego na klasičnim metama, ali izabrao sam te ne da bih bio u crnom nego da bi mi bilo lakše da nišanim sa postojećim umetkom za diopter koji pokriva crno u potpunosti na 10m.
Probaće malo i sa optikom pa ću napraviti i neki snimak da vidite kako radi mašina.
Za sada toliko od mene, Studio!