Fx Dreamline - prinova

Hvala za info. Zaista skupo s obzirom da pricamo o vazdusnom oruzju. Sa druge strane, ako imamo u vidu kolike pare dajemo na puske i pratecu opremu... :)
Reci mi, koja je brzina te dijabole od 3.25g i da li znas koliko cm je drop na 100m. Sve ovo pitam cisto iz radoznalosti, siguran sam da necu prelaziti na taj kalibar.

brzina te dijabole je na ternutnom setupu, tj fabrickom, 250ms a hybrid ide 261ms danas mereno.
pad ne znam tacno koliko je moze da se vidi u streloku ako uneses podatke, zavisi na koliko je puska upucan tj gde je 0

teska artiljerija ili ne, ne pomaze bas puno kad pucas u banatu, arizona u vojvodini, danas kad smo pucali oduvale dve ovce, cobana i pulina. kravu naslu zabijenu u zbunje

Sportski pozdrav - zdrao
danas sam opet malo trenirao i upoznavao se sa puskom i predstavio drugarima sandru i vladi koji su je malo probali i rekli da nista tako crno i dugo nisu probali, osim sandra koji ima musketu iz 18veka marke hatsan
hvala na podrsci drugarima i pozdravljam ih ovom prilikom
danas su uslovi za gadjanje bili bolji ali rezultati i ne toliko
nebitno, uzivao sam u gadjanju, otisla kutija i po dijabola za cas posla
bilo je nekoliko dobrih grupa, bilo je nekoliko uzasnih ali taki je poso
msm da bi ovoj pusci mozda vise odgovarao 6,35 i videcu da poradim na tome
evo i nekoliko slika danasnjih grupa

Lele sekretaru pa otisak dijabole velicine kao opstinarski pecat😄
Daljina je to za banatsku ravnicu i njene vetrove, dobre grupe. Jedino tiganj mozda liveni jer ostale ces izbusiti👌🤪

grupe su tako - tako, moze sigurno puno bolje. ne znam jos da skontam vetar, niti sam siguran koliko ga tacno nosi. cesto pogresim u proceni.
ali 7,62 ima jednu veliku prednost, a to je da stvarno nisu pipave dijabole. kod 4,5 nikad nisam siguran da li sma je dobro uhvatio...

Svaka cast sekretaru i drago mi je da si zadovoljan puskicom. Ja kad bi uzimao pcp definitivno bi uzeo ili HW ili ovakav Dreamline lite

Sent from my iPhone using Tapatalk
731b1b8b4e8d810ff6f790d978d4dc45.jpg

Danas sam video Kircanovu novu haubicu. Na žalost, on je po običaju žurio, tako da nisam pucao, ali me je iznenadilo koliko je puška laka, uz poslovično kvalitetnu izradu. Ali dobro, biće prilike da se družimo...

Ni ja ne opalih koju raketu od dijabole u 7.62mm.Toliko sam se orešaltao na 4 5 kalibar da sam i od 5.5 kalibra pomislio da je 6.35 :D
Moram priznati da mi se veslo mk2 dopada.

Ajde da se i ja malo pohvalim i ako mi niije bila namera, Gadjano pre tri nedelje sa FX Impactom M3.

Mnogi na forumu kude dijabolu Grizzly (za mene slag), ali ja sam taj koji je obžavam, oni koji me znaju ranije sa foruma da sam sa Hatsanom dosta pucao Grizzly-a, da sam i tada imo dobre rezultate, a evo i sada se pokazalo. Hoću da napomenem samo još jedan detalj da Grizzly nije samo precizna na 50m, nego na daljinama do 200m.

Attachments

• grizzly 80m.jpg
    grizzly 80m.jpg
    585.1 KB · Views: 1,510
Cenim da će ti se dosta toga pokazati kada probaš 2,9g/44grein dijabole mada i sa ovima to lepo leti obzirom na uslove tog dana.

SandroNS odavno je probano sa 44 grejna i to se lepo pokazalo, tu nema potrebe za komentarima ali cilj mi je bio da Grizzly-a pokušam da dobijem u preciznosti, na kraju sam uspeo to da dobijem, sada samo da složim daljine i taj deo priče bi bio završen.

Evo i ja da se pohvalim. Dream line base.

Attachments

• IMG_20211104_180223.jpg
    IMG_20211104_180223.jpg
    107.5 KB · Views: 1,265
  • IMG_20211105_023327_590.jpg
    IMG_20211105_023327_590.jpg
    143.6 KB · Views: 1,265
Iskreno,
ovakav kundak mi se do sada najvise svideo. Deki u tvoj rad nikad nisam ni sumnjao, vidi se da si majstor svog zanata, imas moj naklon.

Dugo se nisam javljao, jer dugo nisam isao na gadjanje pa smo resili da iskoristimo prolecni dan drugog Januara i odemo malo da skinemo paucinu.
Dan je bio predivan, oko 10c, vetar neki slab, ne kao sto obicno duva ovde kod nas u arizoni.
Valjda sam zato i uspeo da upucam grupu ispod 30mm, takodje sam probao i spot on dijabole koje su se pokazale kao sasvim ok, ali opet ne opravdavaju cenu od 10 din po komadu
bilo je nekoliko lepih grupa a bilo je i losih koje naravno nisam slikao jer mi je to uobicajeno.
sve u svemu predivan dan proveden u kvalitetnom drustvu.

Attachments

• fx dr 95m spot on.jpg
    fx dr 95m spot on.jpg
    94.3 KB · Views: 957
  • fx dr 95m.jpg
    fx dr 95m.jpg
    141.5 KB · Views: 957
  • fx dreamline jsb.jpg
    fx dreamline jsb.jpg
    30.8 KB · Views: 957

Users who are viewing this thread

Back