FX Impact .22 silver

To je informacija od jutros, ja sam pitao za isporuku u povratku pa su mi rekli za zigosanje i da je dvoje pre mene vec pitalo za isporuku u BG.

njupanjupa said:
Meni niko nista nije javio, a dobio sam info. da ce mi reci kad bude bilo zigosanje i da cu pusku preuzeti u Kragujevcu posle zigosanja. Kada su ti javili?

Evo, deset do četiri, sitnooooo :)
Želim svima da zapadne po dobar primerak puške i da se raspišete u novim temama o utiscima :cool:

Alo bre Beogradjani vi ste valjda pokupili svoje puce.Hajde hocemo slike posebno me zanima zeleni laminat :lol:

Bice slika polako
b4b093322d7e79286f7aeec153970b77.jpg

SandroNS said:
U subotu pravac kod doktora Voje na indeksiranje, jeeeeee
Hteo sam i ja ici sad za vikend da pregleda pusku i usteluje ali ne vredi dok je hladno ovako, necu nista dobiti.... :/

Samo da javim da je Voja iskoristio svoju magiju i tako podesio cev 5,5mm da prilikom promene kalibra sa recimo 6,35 na 5,5 trebam podići končanicu za 1,5 mildot na 25 metara dok je pravac u manje od širine dijabole isti i odnosi se na prvu "0".
Tom prilikom hoću da poželim dobrodošlicu jeftinijim dijabolama i većem "shot count-u" :)

Hvala Voji i ovako javno i pozdrav kompletnoj današnjoj ekipi iz Obrenovca.

SandroNS said:
Samo da javim da je Voja iskoristio svoju magiju i tako podesio cev 5,5mm da prilikom promene kalibra sa recimo 6,35 na 5,5 trebam podići končanicu za 1,5 mildot na 25 metara dok je pravac u manje od širine dijabole isti i odnosi se na prvu "0".
Tom prilikom hoću da poželim dobrodošlicu jeftinijim dijabolama i većem "shot count-u" :)

Hvala Voji i ovako javno i pozdrav kompletnoj današnjoj ekipi iz Obrenovca.
Drago mi je da je i to cuveno ,,indekdiranje''reseno . :D
Nisam ni sumnjao da ces zadovoljan otici iz Barica.

Drago mi je da si otišao zadovoljan. Puška je stvarno tip top. Sve pohvale na čuvanju i održavanju.

IMG_20190202.jpg

Evo i grupice koju je kolega Sandro ispucao na 70m po po ekstremno jakom vetru.

Vojo, 6,35 ili ovo po vetru može i 5,5?
Izgleda da je na tom kalibru širenje POI 15mm kao dobar dan.
Mada po vetru nikada ne znaš, na 70m sa dijabolom 1.6-2.2gr koja ozbiljno usporava do mete može da se desi svašta
Juče u jednom trenutku stade vetar na mojoj lokaciji ali opet poče posle 2min ili je to moj subjektivni osećaj...
Svejedno ovo je super i odlična osnova za 100m, van toga rekao bih da je samo egzibicija sa konzervama, lopticama itd
Puna kapa za PCP zezanje

Gixxer said:
Vojo, 6,35 ili ovo po vetru može i 5,5?

Imao sam istovremeno 4.5 5.5 i 6.35 PCP puske, 5.5 i 6.35 uopste nije velika razlika na velikoj daljini sto potvrdjuje i BC u aplikacijama kao sto su Strelok i Chairgun. Nosi vise snage, to je tacno, ali da 6.35 znacajno bolje podnosi vjetar nazalost i nije. Naravno govorim o 1.645 JSB King, u poredjenju sa 1.175g JSB Exact Jumbo Heavy... King Heavy bi bio bolji ali onda opet imamo u 5.5 Jumbo Monster i tako u nedogled...

Ja sam imao WC u 5.5 i presao na WC 6.35. Pucanje po vetru je moja svakodnevnica i ono sto mogu reci da ima razlike na vecoj daljini. 100m pucanje po nekom vetru sa 5.5 morao sam i po 2 dota da kompenzujem za vetar. Slicni uslovi sa 6.35 manje je trazilo kompenzovanje za vetar i to oko pola dota pa skoro u nekim trnucima kad pojaca i do 1 dota. Razlika dal je velika ili nije prosudite sami ... ( odnosi se na dijabole JSB 1.03gr 5.5 i 1.6gr u 6.35).
Sa JSB u 2.2gr sam pucao po jakom vetru i mnogo je bolja od 1.6 ali i ona ima limit. Grupe su 5x bolje sa 2.2 ali samo do 80m ... nakon toga krece saranje predpostavljam zbog smanjenja brzine. Ovo je moj utisak na osnovu iskustva. Kada bude otoplilo posveticu vise vremena testiranju 2.2gr u MK1 i MK2 pa ce m9 videti.

Users who are viewing this thread

Back