U zdravlju da vas sluze!! Jezivi smo sa birokratijom, ja bih odlepio na vasem mestu... Svaka cast i za zivce...
Cudi me da niste odmah presekli i kupili Impacta? Ako nije tajna, napisite koliko je to jeftiniji ovaj model na kraju izasao od Impacta... Ispravite me odmah ako gresim, ali koliko primecujem svi putevi na kraju vode do doticnog modela, kao sto je govorio Zvezdan. Ja koliko sam ispratio, mnogi su prodali razne FX puske, neki su priznali da im je sledeca kupovina Impact, a neki su to precutali. O cemu se tacno radi i zasto je silnih drugih modela FX zavrsilo na oglasima, za mene ce ostati misterija.
Kao sto ce ostati misterija da li jedna ''ozbiljna'' i skupa firma kao sto je FX, ladno i bez pardona ima lose i skart cevi koje su mozda neki nasi ljudi fasovali kod jeftinijih modela, pa je to razlog prodaje... Mozda te grupe nisu bile lose, ali recimo poznajuci sebe, kada bi neko ispred mene na strelistu postavio dva identicna FX-a iz cenovno srednje kategorije, i kada bi recimo jedna puska pravila stalno grupu od 1cm na 50m, a druga pravila izmedju 1.5 i 2cm sa identicnim dijabolama iz iste serije, isti pritisak, isti uslovi, sve identicno, ja bih licno bio VEOMA razocaran. Cak i kada bi se desilo da JA licno imam bolji primerak cevi od nekog drugog kolege...
Jos jednom svaka cast sto ste se uhvatili u kostac sa vetrenjacama i sto su ljubimci konacno kod vas!! Jedva cekam da vidim grupe, takodje bih se nocima preznojavao da li da izaberem 6.35 ili 7.62... Ziveli...