FX Maverick - kako sacuvati bar malo zivaca prilikom uvoza

U zdravlju da vas sluze!! Jezivi smo sa birokratijom, ja bih odlepio na vasem mestu... Svaka cast i za zivce...

Cudi me da niste odmah presekli i kupili Impacta? Ako nije tajna, napisite koliko je to jeftiniji ovaj model na kraju izasao od Impacta... Ispravite me odmah ako gresim, ali koliko primecujem svi putevi na kraju vode do doticnog modela, kao sto je govorio Zvezdan. Ja koliko sam ispratio, mnogi su prodali razne FX puske, neki su priznali da im je sledeca kupovina Impact, a neki su to precutali. O cemu se tacno radi i zasto je silnih drugih modela FX zavrsilo na oglasima, za mene ce ostati misterija.
Kao sto ce ostati misterija da li jedna ''ozbiljna'' i skupa firma kao sto je FX, ladno i bez pardona ima lose i skart cevi koje su mozda neki nasi ljudi fasovali kod jeftinijih modela, pa je to razlog prodaje... Mozda te grupe nisu bile lose, ali recimo poznajuci sebe, kada bi neko ispred mene na strelistu postavio dva identicna FX-a iz cenovno srednje kategorije, i kada bi recimo jedna puska pravila stalno grupu od 1cm na 50m, a druga pravila izmedju 1.5 i 2cm sa identicnim dijabolama iz iste serije, isti pritisak, isti uslovi, sve identicno, ja bih licno bio VEOMA razocaran. Cak i kada bi se desilo da JA licno imam bolji primerak cevi od nekog drugog kolege...

Jos jednom svaka cast sto ste se uhvatili u kostac sa vetrenjacama i sto su ljubimci konacno kod vas!! Jedva cekam da vidim grupe, takodje bih se nocima preznojavao da li da izaberem 6.35 ili 7.62... Ziveli...

Pa preskocen je imakt zato sto ga vec imam, a na maverika gledam kao unapredjenu verziju wildcat-a kojeg sam prodao.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa da , Fricu u potpisu impakt stoji godinama., nema preskakanja , licno sam pucao iz navedenog impakta a nadam se da cu probati i maverika 😎

Kolega @fritzns je ovim potezom zaokružio kolekciju i prekucao igricu, a kolega @Sash je otišao next level.
Čestitam još jednom obojici. 👍👏

Nadam se da će uskoro @FritzNS da pređe na drugu igricu :lol:

Pa ovu sam presao, moracu naci drugu uskoro nema druge

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja samo znam kad u postovima kolege @fritzns-a pročitam potpis kakav arsenal ima i sa kakvim optičkim nišanima, iskreno kod mene izaziva poštovanje i jedan veliki respect. 🙌

Cestitam...Sreca je lepa, samo kad se ceka...Ma treba uvoznike iz principa zaobici, pa nek i kosta.

E sad zamislite koliku marzu uzimaju prodavnice ( cast izuzetcima ) znajuci okvirno kolika ce biti cena u prodavnici a isto tako znam koliko je izaslo samostalno , ubedjen sam da ce se sve vise ljudi odlucivati na samostalan uvoz , u bliskoj buducnosti i ja sam jedan od njih ...

I vidim da se mnogi žale na neke puške iz Kraleta kupljene pa da se i ja pridružim!
mam veliki peh sa novom puškom, skupim brendom švedskog FXa, nisam se tome nadao.
Desilo se već posle mesec dana korišćenja.
Naslanjajući pušku na stalak za pucanje od težine puške i optike (cca skoro 5kg plus mene na njoj) ovo parče granitnog plastičnog ukrasa na manometru nije izdržali i puklo je !
Luku i lele, eto mi ga bupete!

I posle kupi FX.... :lol: :lol: :lol:
IMG_20210731_133924_copy_979x1305.jpgIMG_20210731_133952_copy_619x511.jpg
IMG_20210731_133856_copy_590x1008.jpg
IMG_20210731_133802_copy_780x1304.jpg

Lep gest , zaista lep , bilo bi lepo da i ostali vlasnici fx brenda napisu poneki problem , stice se utisak da problema nema ali ipak iskustveno tvrdim da ih ima i to ne ovakvih sitnica kao sto je moj prijatelj Sas opisao ...

sash said:
I posle kupi FX.... :lol: :lol: :lol:

Sarkazam :)

skorpio said:
Lep gest , zaista lep , bilo bi lepo da i ostali vlasnici fx brenda napisu poneki problem , stice se utisak da problema nema ali ipak iskustveno tvrdim da ih ima i to ne ovakvih sitnica kao sto je moj prijatelj Sas opisao ...

Čika Pera se žali što nema gde da zakači remnik na impakta :)

evo ja da kazem sa fx maverickom problema nemam(jedini problem je nedostatak terena po duzini :lol: ), cak sta vise,sta zazelim on to uradi,poslusan dzukac samo tako :D

Nije Maverick, ali jeste FX. Moj problem sa Royale je bilo pušćanje vazduha. Seo u kola, otišao do Vuje, on zamenio oringove na regulatoru (koji, uzgred budi rečeno, nikada nisu bili menjani), i više nije bilo pušćanja. Eto, to je bio moj "problem". :)

Users who are viewing this thread

Back