FX Streamline 6,35 - Prinova

imam tu gorepomenutu kinesku carl zeiss conquest 4-16x 50. Ok je optika do 65m, posle pocinje malo da stuca. videcu kad nabavim nesto bolje.

Stigao danas da ispalim nekih 100 dijabola na brzinu. Vreme je bilo divno. Slab neki vetric pa su grupe bile odlicne.
Koristio sam proverene JSB od 25.39 gr i sve su grupe bile od 3,5 do 4,5 cm.
Postigao i svoj najveci uspeh, okrznuo onaj kruzic za popravljanje meta na 100m iz 3 pokusaja (kruzic je mislim 1,5cm).
Kotistio standardnu moju optiku conquest 4-16x, koja mozda bas i nije najbolje resenje za 100m ali bolje nema.
Ovaj streamline je fantazija, mogu tek da zamislim kakve su ostale fx puske.

kircan said:
Stigao danas da ispalim nekih 100 dijabola na brzinu. Vreme je bilo divno. Slab neki vetric pa su grupe bile odlicne.
Koristio sam proverene JSB od 25.39 gr i sve su grupe bile od 3,5 do 4,5 cm.
Postigao i svoj najveci uspeh, okrznuo onaj kruzic za popravljanje meta na 100m iz 3 pokusaja (kruzic je mislim 1,5cm).
Kotistio standardnu moju optiku conquest 4-16x, koja mozda bas i nije najbolje resenje za 100m ali bolje nema.
Ovaj streamline je fantazija, mogu tek da zamislim kakve su ostale fx puske.

bravo, samo cepaj!!!!

Svaka cast, to sve bolje i bolje !
Zveki , nema potrebe da citiras post iznad ;)

skorpio said:
lepo , lepo , verovatno i ugodan provod i druzenje sa puskom...

uzivancija kompletna, opustim se, gadjam, ako pogodim nesto - super, ako ne opet - super. Navikao sam se na FX i na njegov okidac, ne zurim toliko kao sa flashpup.

Lepo, sve se vise zdruzujes sa Strimom sto se i vidi po grupama :)
Samo napred - rokaj, snimaj, rokaj , snimaj :D

Nosio danas bocu na punjenje i atest u delfin i svratio do peloponeza.
Obnovio zalihe dijabola a nasao i kofer za streamline

Koferi nisu nista posebno u odnosu na one "no name", cena im je 7800 bez obzira na dimenzije, ali meni je bilo tesko da nadjem odgovarajuci, posto je streamline 120cm a sa optikom od 50 je i prilicno visok.

Veliki pozdrav. Planiram za mesec-dva da pazarim istu Streamline puskicu u kalibru 6.35, samo mislim da cu odabrati orah. Zanima me koliko mogu ispaliti dijabola sa jednim punjenjem, a da su u pitanju neke klasicne JSB dijabole, ne mora nesto tesko? Jos jedno pitanje, koja JSB dijabola se pokazala kao najpreciznija za FX cevi?

Izbor dijabola nema veze sa brojem hitaca. Ja obicno gadjam od 200b do 150 a to je nekih 30 dijabola. Obicno koristim jsb 25,39gr ili JSB mark II od 33gr kada gadjam do nekih 60m. Proverite samo u radnji da li imaju to sto zelite ili treba da se naruci. Nemaju obicno puno pusaka na lageru.

kircan said:

Koferi nisu nista posebno u odnosu na one "no name", cena im je 7800 bez obzira na dimenzije, ali meni je bilo tesko da nadjem odgovarajuci, posto je streamline 120cm a sa optikom od 50 je i prilicno visok.
Bio sam ubeđen da FX daje uz novu pušku i koferče. Sad tek kapiram da ne... Prodaju puške za milju i plus evra, a stiskaju se za kinesko koferče od 7-8 kilo dinara, malo mi to cicijaški... :/

Ima odlično koferče u koje staje puška od 120 cm i za manje od 5.000 din. Žao mi je samo što na Aliju ne može da se naruči, inače bi ga braća Kinezi prodavali za 25-30 dolara.

..upravo...A inače gledao sam u Peloponezu FX kofere i baš sam se iznenadio koliko kvalitetom ne opravdavaju cenu od 7-8 kilo dinara. Kao da neko sito-štampa "FX" logo na kofere od 2-3-4 kilo dinanara.

pica pica said:
..upravo...A inače gledao sam u Peloponezu FX kofere i baš sam se iznenadio koliko kvalitetom ne opravdavaju cenu od 7-8 kilo dinara. Kao da neko sito-štampa "FX" logo na kofere od 2-3-4 kilo dinanara.

pa da, to su ti klasinci italijanksi koferi na kojima pise made in italy. jedino je problem naci prave dimenzije kad je puska 120cm i jos imas optiku koja je pozamasna. Na kraju nije tako velika razlika u ceni, ovi bez natpisa - italijanski, su skoro ista cena.

Zvao sam Peloponez, nemaju .25 varijantu. Novi uvoz stize u junu. Ne znam sta sada da radim. Vidim ima i neki Dreamline, jel on nesto bolji od ovog modela?

Koliko sam ja video i citao o tom dreamline, to ti je u sustini ista puska, samo sto je ova "modularna" pa mozes da menjas kundake, ne znam da li cevi mogu da se menjaju lako, verovatno da. Ali cena je tu negde i mislim da je ova "prodavac friendly" el moze da ti uvali i odmah par kundaka i jos par stvari a ti dobijes pusku koja moze u dva kalibra. Nisam previse ljubitelj tih stvari jel verujem da sto manje prckam po svojoj pusci bolje za nju, a samim tim i za mene. Jedino sto mogu da ti pomognem je da je razlika kod streamline izmedju 25 i ostalih kalibara da ima duzu cev i vecu bocu. i to je to.

pica pica said:
kircan said:

Bio sam ubeđen da FX daje uz novu pušku i koferče. Sad tek kapiram da ne... Prodaju puške za milju i plus evra, a stiskaju se za kinesko koferče od 7-8 kilo dinara, malo mi to cicijaški... :/
Fx Wildcat dolazi u koferu i kofer je vrh meni :)
download.jpg

Fileee said:
Zvao sam Peloponez, nemaju .25 varijantu. Novi uvoz stize u junu. Ne znam sta sada da radim. Vidim ima i neki Dreamline, jel on nesto bolji od ovog modela?

Blizu je jun. Uvak bih pre sačekao malo ako mi se nešto baš sviđa, nego pravio kompromise...

I sacekacu. Imam slatke muke, moram da odlucim da li uzeti Stream ili Dream... Mada, kako je krenulo, ne bih se zacudio da uzmem bosa na kraju. Vidim da je cenovno isto puckati sa 6.35 i 7.62, ako ne racunamo vazduh. Kutija sa JSB dijabolama ima isti broj dijabola, 125 komada cini mi se.

https://www.youtube.com/watch?v=yz1DOIp99V0

Users who are viewing this thread

Back