bravo, samo cepaj!!!!kircan said:Stigao danas da ispalim nekih 100 dijabola na brzinu. Vreme je bilo divno. Slab neki vetric pa su grupe bile odlicne.
Koristio sam proverene JSB od 25.39 gr i sve su grupe bile od 3,5 do 4,5 cm.
Postigao i svoj najveci uspeh, okrznuo onaj kruzic za popravljanje meta na 100m iz 3 pokusaja (kruzic je mislim 1,5cm).
Kotistio standardnu moju optiku conquest 4-16x, koja mozda bas i nije najbolje resenje za 100m ali bolje nema.
Ovaj streamline je fantazija, mogu tek da zamislim kakve su ostale fx puske.
![]()
![]()
![]()
![]()
skorpio said:lepo , lepo , verovatno i ugodan provod i druzenje sa puskom...

Bio sam ubeđen da FX daje uz novu pušku i koferče. Sad tek kapiram da ne... Prodaju puške za milju i plus evra, a stiskaju se za kinesko koferče od 7-8 kilo dinara, malo mi to cicijaški... :/kircan said:Nosio danas bocu na punjenje i atest u delfin i svratio do peloponeza.
Obnovio zalihe dijabola a nasao i kofer za streamline
Koferi nisu nista posebno u odnosu na one "no name", cena im je 7800 bez obzira na dimenzije, ali meni je bilo tesko da nadjem odgovarajuci, posto je streamline 120cm a sa optikom od 50 je i prilicno visok.
pica pica said:..upravo...A inače gledao sam u Peloponezu FX kofere i baš sam se iznenadio koliko kvalitetom ne opravdavaju cenu od 7-8 kilo dinara. Kao da neko sito-štampa "FX" logo na kofere od 2-3-4 kilo dinanara.
Fx Wildcat dolazi u koferu i kofer je vrh menipica pica said:Bio sam ubeđen da FX daje uz novu pušku i koferče. Sad tek kapiram da ne... Prodaju puške za milju i plus evra, a stiskaju se za kinesko koferče od 7-8 kilo dinara, malo mi to cicijaški... :/kircan said:Nosio danas bocu na punjenje i atest u delfin i svratio do peloponeza.
Obnovio zalihe dijabola a nasao i kofer za streamline
Koferi nisu nista posebno u odnosu na one "no name", cena im je 7800 bez obzira na dimenzije, ali meni je bilo tesko da nadjem odgovarajuci, posto je streamline 120cm a sa optikom od 50 je i prilicno visok.

Fileee said:Zvao sam Peloponez, nemaju .25 varijantu. Novi uvoz stize u junu. Ne znam sta sada da radim. Vidim ima i neki Dreamline, jel on nesto bolji od ovog modela?