FX Streamline 6,35 - Prinova

Bravo za kuma 😁👏👏
Izgleda da si lepo proveo dan, ja cu jos malo da se prikljucim mojoj macki jedva cekam. Dosta sam zatucan u kamionu sad ce malo gruvanje😁

Meni nije jasno tolike puce si izmenjao i probao,a burazer i kum koji nisu toliko zainteresovani za ovaj hobi prave bolje grupe od tebe :lol:
Barem znaš da je streamline koji poseduješ vrhunski.

Pa to ti kazem, ipak svi mi koji radimo ovo smo malo opsesivno kompulsivni, pa bar imam satsifakciju da mi je oprema odlicna. Nema veze i ja cu nauciti, imam kad...

Ova druga grupa je vrh a puska je prava zver. Kada malo bolje pogledam za mene su sve ove grupe naucna fantastika

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas sam trebao sa drugarima da odem na frusku goru, ali nazalost sve je puklo zbog posla, pa sam iskalio bes na salasu kod brata.
zanimljiv dana, probao neke nove dijabole koje do sad nisam imao i malo se iznenadio.
Prvi put sam gadjao na 138m sa JSB exact i nije bilo lose. Malo me je vetar zezao ali nista strasno.

1. slika grizzly na 60m - katastrofa
2. slika jsb exact 25.39 60m - mislim da je saranje do mene - sto se klimao i muve me napadale
3. slika cometa jsb - 60m najbolja grupa danas
4. slika - baracuda - iznenadjujuce dobro - to su 4 pogotka u metu i jedan desno od mete, ostale rupe su od prethodnog gadjanja
5. slika meta na 138 mjsb exact - seljak sam pa nisam poneo subler nego cigare
6. slika meta na 138m jsb exact 2 grupa isto sve
7. slika sve isto samo bez cigara
8. slika jsb exact na 60m sa malo vetra i muva

mete na slikama su 5cm

Ovo je super! A muve zaista umeju da budu užasne i da remete koncentraciju. I komarci! Ja da sam kojim slučajem neki vojni snajperista, redovno bi mi muve s.ebavale misije.

Hahahaha 😆
Ima i za njih snajperista(muve), samo se on ne hvali time, zakon je čudnovato rabota.... A videh kako ih skida, kao muve 😃😎
Kirćan nam se polako uhodava, ono na 150yardi nije loše uopšte, bitno da kralj uživa!
Pardon, sekretar 😉

otvaranje piva i plasenje deteta
https://youtu.be/Ga88abq-GU0
neko staro pivo koje je bilo zatureno samo iskoristio za zabavu
postavio ga na stolicu i ucvrstio sa stegom i gadjao cep i uspeo da otvorim 2 komada
snimio sam samo jedan pokusaj posto je kamerman otisao na zasluzeni sladoled
svasta coveku padne na pamet kad ima preciznu pusku
zaboravio sam da napomenem da nijedna flasa nije i povredjena i da je gadjano sa 10-11 metara, tako da akcenat nije na preciznosti vec na zabavi.

Danas sam se uverio da Kircan ima vrhunski Streamline.Na 90m iako je bilo sporadičnog vetra bilo je lepih pogodaka i čak više puta u istu tačku.Verujem da je ova puca u stanju da pravi grupe od 25mm na 100m kada su vremenski uslovi adekvatni.Biće prilike da to i dokaže :D Mislim Streamline,jer Kircan zbog svoje skromnosti tvrdi da nije neki strelac.

HAHAHAHA
Kolege , bili ste na visini zadatka!

Imam neki trip, dežavu , bem li ga....;)

Evo, konačno da postavim i neke slike o mom omiljenom veslu. Danas sam ispucao nekih 200-300 komada iz mog vesla.
Rezultati nisu ništa posebno. Bilo je dobrih grupica, ali onda 6-7 dijabole ode negde u ... pa se baš najedim
Prvi put sam koristio gong koji je proizveo naš kolega skorpio i mogu vam reći da baš lepo zveči...
Gađao sam sa kingom, king heavy i king heavy mk2
možda su najbolje grupe i bile sa king heavy ali nije baš bila velika razlika u odnosu na ostale.
Sve je bilo na daljinu od 91,4m bar je tako daljinomer rekao.
Uglavnom vrlo ugodno jutro, samo da mi sunce nije išlo u oči sve vreme bilo bi snimaka.

Ovo veslo mora da proizvodi švedski Volvo 😇
Bravo kolega, lepo se veslate, ovaj družite, lepo provedeno vreme i dobre grupe, realne za toliki broj pogodaka👍

Evo da stavim snimak cime se ja bavim u poslednje vreme. nije bas nesto ali kad vec niko ne stavlja nista kvalitetnije...

https://www.youtube.com/watch?v=ykRhdz33_DQ

Ovo beše na 116 metara? :lol:

Šalim se, snimak je odličan! Ja ovo nikada nisam probao, ali sam sad dobio želju.

Svaka cast kolega , meni ovo neverovatno 5 od 5 , za to treba vrhunska puska mirna ruka i dobro oko , tako ih preseci ,neverovatno , bravo na kvadrat ...

Users who are viewing this thread

Back