FX Streamline 6,35 - Prinova

Danas sam gadjao papir od 120g sa 6 vrsta dijabola i pobedila je ocekivano H&N Grizzly u probojnosti naravno.
https://www.youtube.com/watch?v=ZXzINTH7so8
Rezultati su bili ocekivani, jedino iznenadjenje je da je silver point bio losiji od obicnog jsb exact king. Mislio sam da ce spic imati veci uticaj.

Išao danas da puckam po ovoj vetrometini i moram priznati da nisam očekivao bilo kakve grupe. Vetar je duvao užasno - toliko da mi je drmao pušku na stalku :shock: . Snimio sam ali sam greškom obisao snimak. Vidi se kako šeta končanica levo desno od vetra.
Kad sam krenuo da gađam vetar je nosio dijabole heavy 3 dota desno a u naletima i do 5. Posle sam to podesio na optici da bih video koliko najviše nosi. Toliko je bilo jakih naleta da ga je nosio van gonga koji je 15cm prečnik. Sve u svemu, divan dan - kao i bilo koji kad se puca. Reultati su njah ali sam srećan, jes me malo produvalo ali i to je zdravo.
Napravio sam snimak, i tu se nalaze i slike grupa i sve. Lakše mi je tako.
Ajd uzdravlje
https://youtu.be/Mi8_4PsRIzk

Duvalo je ko na dudu :D
U jednom momentu sam pomislio da ce ti vetar pokvariti uredjaj za merenje.
Sto mislis da je grupa bezveze pa ja ni vola ne bi ubo po tom vetru.
Trknuo danas do otvorenog strelista kod Sandra i njegovog drugara oni prangijali a ja se smrzao kao pingvin... Vetar je bas brijao svuda.
Svaka vama cast.

Sad kad sam video da mogu da ubodem nesto, vetar deluje zanimljivo. Nije bas da ga vuse volim od mirnog vremena ali ima svoji cari. A cisto sumnjam da ne bi pogodio. , samo heavy i bog da te vidi. Jos sam taj merac vetra drzao iza zida. Tamo gde je meta bila tako je kidao

Au kakav vetar , odlicne grupe , odlican strimlajn , neverovatno da pogadjas po takvom vetru ...

Sekretar kao i uvek sa pažljivim izborom reči, vedrog duha ,a satiričan i nadasve skroman.
Vetar kod nas u Banatu ovih dana baš duva, razglavljuje kapidžike, pronalazi rupe na kibicfensterima i kida firange ; samo hrabri( i masivni) se usudjuju gadjati u takvim uslovima i jošte budu zaistinu skromni kada opisuju svoje rezultate.
Ovo je štogod , ali iskreno i bez navijanja.
Bravo , a nisam ti verovao sve ove godine da je Heavy i Tata i Mama, a i Tetka iz Bečkereka!
Ćekam i onaj obećani sa 250 Yarda ;)

Hvala vam drugovi na lepim rečima, naročito za ono masivni, a heavz je zaista najbolja dijabola kada nisu idealni uslovi za gađanje.

Kolega, ovo je više nego odlično na ovom vetru, a i na 90m. Preticanje smo navatali ;)

Nevideh speed za 2.2g

Čestitam kolega Kircane na prinovi 💪😎
U zdravlju i ljubavi da se družite, ispucate gomilu olova i podelite selfie sa nama 😉
👏👏👏

Danas smo malo gađali na mom improvizovanom strelištu. Nismo napravili previše forografija grupa. Bilo je i dobrih i loših. Ali najvažnije što sam naučio da jsb exact iz kutije sa brojem 1 je bio katastrofa.
Najpreciznije je kad gađam sa jsb heavy bez obzira da li je kutija 0 ili 1.

Pošto u poslednjih par dana imam malo više slobodnog vremena, otišam sam malo da treniram za naš turnir. Ja to sve shvatam vrlo ozbiljno, i želim da ostavim srce, krv i limfu na strelištu. Ako ne pobedim u svim disciplinama prestaću da jedem avokado, mango i papaju.
No, da se vratimo na temu
  • vremenski uslovi - idealni
  • vetar - blag, na momente do 4m/s (mereno unutrašnjim osećajem i nemirom)
  • daljine 50 i 70m
  • dijabole jsb king heavy i mk2
  • puska - fx streamline .25 iliti 6.35
  • mete - wrabf za 25m i shoot n see mete kineske od 7.5cm

Lična zapažanja
  • sto mi se rasklimao pošto je stajao na kiši cele zime
  • pošto ispaljujem jsb exact king sa 295m/s postao mi je totalno neupotrebljiv - šara i do 10cm
  • MK2 je mama

ps zagubio sam slike wrabf meta sa 50m, ako ih nađem staviću ih naknadno

a evo i nekih slika, nije ništa za pohvalu ali red je da se stavi i kad ne ide baš najbolje.

Smanji avokado, mago i papaju, pojačaj tečnu šljivu i dunju sa kombinovanjem slanine i čvaraka. Pivo izbaci, nadima.
Ponovi za sedam dana :)
Tu smo, motrimo te :)

Izvini što moram to da ti kažem ali postaješ zajedljiv kao moja žena. Pisao sam olovkom na telefonu, a kako sam to radio bez naočara i vidno uzbuđen malo je skaradno. Nešto je na 50m a nešto na 70

Users who are viewing this thread

Back