zborce said:Drugo, obratite pažnju svi koji imate ovu pušku jer je bezbednost na prvom mestu, puška se može zakočiti samo kad se repetira u suprotnom ne može se zakočiti. Glupo napravljeno ali je tako.
zborce said:Sandro je objasnio kako skinuti (opustiti) pljosnati vijak koji je zaštićen lepkom za šrafove. Ako je to eksterni Hammer spring adjuster onda se slažem, ako nije onda bi red bio da se to lepo objasni.
zborce said:Što se tiče kočnice i dalje tvrdim, da se onim malim šrafićem ne može puška zakočiti ako "Švedjanku" ne nategnemo. U mom prilogu ide i ovaj klip sa youtubeta...
wooyadeen said:... nigde ne piše da ima eksterni adjuster a i Sandro i ja smo ti napisali da ima adjuster ali da nema eksterni...
wooyadeen said:Meni ništa nije jasno. Napišeš da je glupo što ne može da se zakoči nezapeta. Ja napišem da nije glupo nego da tako treba ali da može i drugačije da se podesi... a ti posle svega "i dalje tvrdiš da se sa onim malim šrafićem puška ne može zakočiti"... i daješ prilog sa YT...
zborce said:Prva velika mana kod FX Streamline u cal .25 jeste da nema Hammer Spring Adjuster.
SandroNS said:Opcija za štelovanje postoji ali mora se otpustiti pljosnati vijak sa imbusom br. 5 koji je osiguran lepkom za šrafove (mora se grejati) i ujedno služi kao upor upruge.
wooyadeen said:Ne postoji puška koja nema Hammer spring adjuster... Streamline ga ima, samo nije eksterni. Objasnio je Sandro pa da se ne ponavljamo.
zborce said:Sandro je objasnio kako skinuti (opustiti) pljosnati vijak koji je zaštićen lepkom za šrafove. Ako je to eksterni Hammer spring adjuster onda se slažem, ako nije onda bi red bio da se to lepo objasni.
wooyadeen said:Jel treba da se objasni preko Youtube ili preko nekih specijalnih aplikacija... nigde ne piše da ima eksterni adjuster a i Sandro i ja smo ti napisali da ima adjuster ali da nema eksterni... Jedini savet koji mogu da ti dam je da ponovo i pažljivije pročitaš moj i Sandrov post.
zborce said:Opet samo prazne reči...
zborce said:puška se može zakočiti samo kad se repetira u suprotnom ne može se zakočiti. Glupo napravljeno ali je tako.
wooyadeen said:Verovao ili ne, tako to treba da radi (tako je na svakoj FX pušci). Puška se može namestiti da koči uvek ako ti misliš da je tako pametnije.
zborce said:Što se tiče kočnice i dalje tvrdim, da se onim malim šrafićem ne može puška zakočiti ako "Švedjanku" ne nategnemo.
wooyadeen said:Meni ništa nije jasno. Napišeš da je glupo što ne može da se zakoči nezapeta. Ja napišem da nije glupo nego da tako treba ali da može i drugačije da se podesi... a ti posle svega "i dalje tvrdiš da se sa onim malim šrafićem puška ne može zakočiti"... i daješ prilog sa YT...
Ja nemam šta drugo nego da ti poručim da ponovo pročitaš moj i sandrov post.
SandroNS said:Za kočnicu ne znam i moj moto je da je sigurna puška samo kada nije zapeta...
zvezdan said:... lično meni bi glupo bilo da sa svakim repetiranjem moram i kočnicu otpuštati, ovako kad hoćeš da zakočiš to i uradiš.....
sash said:Licno VOLIM kada puska ima kocnicu , automatsku i manuelnu, ako mi kojim slucajem ostane dijabola u cevi , a resio sam da dikokujem pusku iz bilo kog razloga, kasnije me podseti da cev nije prazna i ne uradim dablload.