Hvala kolege!
Da napomenem, da sam sa puškom došao do max brzine od 276m/s sa pritiskom od 130 bara, išao sam i na 135 bara tu sam došao do 279 -280 m/s, medjutim od 220 bara do 140 bara sam imao 16 pucanja i od te varijante sam odustao.
Pošto sam sve zapisivao prilikom testiranja, video sam da je najbolje na pritisku od 125 bara, te sam rešio da pritisak vratim na 125 bara, tu sam imao brzinu od 270m/s, sa tim setom imam 40 pucanja tj. od 230 bara do 120 bara pritiska u cilindru.
U fabričkom setu sam imao 6 magazina za pucanje tj. 48 dijabola, sada imam 40 kom, za 8 kom sam uskraćen.
Šta se tiče pucanja i snimanja, juče sam snimao i gadjao na 204m , gadjao sam staklenu flašu i neku staru staklenu teglu, trebalo mi je malo vremena da navatam metu, pošto još nisam trakicu uradio a imao sam i ugao -10 stepeni. Pošto mi jedan deo snimka nestao ili nisam uključio kameru kada sam razbio flašu, tako da sam skoro odustao od pravljenja video klipa, medjutim imam snimak kada sam teglu razbio. Možda i ukomponujem jedan manji klip gde razbijam teglu tu se ujedno vidi kako i kamen cepa. Opako je jaka puška na 80 Jula.
ps Ako uradim klip, okačiću ga!
pozz