FX Wildcat MK2 6.35 Laminat sa novom Smooth Twist X cevkom

Ovo nije bio baš "Full Review", ali dobro. Sve u svemu, ne bih imao zamerki. :)

Šta se tiče 204m, ne mogu da stignem da obradim video, pošto ovih dana radim popodne noć!

Biće!

Hvala ljudi,
Kada se sve pogodi, vreme, vetar, nije preveliki problem. Iskreno, ovo je treći ili četvrti put da sam pucao, na daljini 150m +, možda je i sve samo user
Dok se ne zaokruži priča, kompletiram sve započeto i konačno nađe vremena da se ode ceo dan i zduva boca ovi rezultati su mi i dalje sumnjivi 😂
Sve ovo je daleko od streljaštva, ovo je samo plinkanje i opuštanje. Obzirom da sam apstinirao od pucanja skoro pola godine(a i nisam neki bajni strelac i znalac), tek se treba ušemiti i nadasve uživati.
Nego, hajmo i ostali koji volite LR plinkanje, ne budite lenji nego puške u ruke i rokaj/snimaj. 😉

Da se ne zaboravi :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=2j80r00OgPc

Ovako je izgledalo prvo gadjanje posle tjuniranja.

@jevtara, kolega pa jedino vidim da je na tebi ostalo da sada dejstvuješ sa lepom mačkom, imaš dobru mašinu samo da još iskoristiš njen potencijal ;)

@zex Puska radi ko sat pu pu da je ne ureknem 😀.Druga stvar je to sto mene mrzi da postavljam kamere oko meta i posle obradjujem video.

ZEX said:
Šta se tiče wildcata da ponovim koji su radovi bili, ukoliko bi neko imao snage i volje dobija gotove rezultate, samo treba da ima herca i da krene u realizaciju, pa da vidimo:
Blok razbušen na 6.2mm
Obradjen barrel inlet 6x7
Proširen walve sit na 6.0
Pellet probe ostao fabrički, malo doradjen
Ugradjen externi plenum
proširena rupa na externom plenumu sa 6.0 na 7.5mm
Stavljen veći teg
stavljena jača opruga

Na konto gore napisanog, na 125 bar dobio sam brzinu 270m/s u JSB King Heavy 2.2 grama ili u prevodu 80 Joula.

Kolege reših i ovog puta sa se malo poigram sa tjuniranjem Wildcata, naravno krećem lagano sa igrankom, ovog puta imam dva cilja:
1.) da sa wildcat u kalibru 22 pucam slagove sa brzinom 270-280m/s
2.) kao i da u kalibru .25 imam energiju oko 80 joula

Planiram da krenem laganim tempom ka osvajanju prvog cilja ;)

Zex, vrlo interesantno, nadam se da ćeš ostvariti dobre rezultate sa slagovima.
Koji je janer u pitanju i koje slagove/težine imaš u planu da testiraš?

Bravo Zex na prinovi.👍Drago mi je da ides utabanom stazom a materija ti je poznata.Ipak si ti maher po pitanju WC 😀

@sash u pitanju je lajner za redizajn dijabole, za sada je u pitanju slag KnockOut, njega sam testirao na impactu i pokazao se sasvim OK, naveo sam koja je brzina potrebna za početak.

@jevtara hvala, ima tu ideja, još i vizija da se odradi kao MKIII, ali otom potom, vreme će pokazati dokle će mo stići ;)

Samo ne znam šta čekate vas dvojica ;)

Aha, ok.
Mislio sam da ćeš testirati više vrsta, vidiš da Ledeni ima sjajne rezultate sa H&N kojih ima u raznim podkalibrima i težinama kao i po korektnim cenama. Možda i Javelin takođe.
Moja Pam je i dalje fabrika, ja ništa ne diram, Heavy ide oko 250ms, Hibrid 272ms, King 282ms.
Za sada me tjun ne interesuje, uživam u izvornom švedskom izdanju, ali mi je uvek drago kada neko unapredi svoju pušku i izvuče maximum iz nje.
P. S.
Imam i ja nekih bolesti u glavi, ali ni za to uzeo drugu pušku.
Samo je problem, nemam srca da se odvojim od moje miljenice, a dve puške ne mogu da imam. Ko zna....

Šta se tiče slaga, probaću i ja druge, naravno kada dodjem do njih. Trenutno sam zadovoljan i sa KnockOut, ali iskreno to su bila testiranja do nekih 70-100m i to nije odradjeno kako treba, ali ipak daju rezultate.

Šta se tiče tvog Pam-a, ako ti hibrid ide 272m/s ne vidim svrhu da dalje bilo šta diraš. Interesuje me sada druga stvar koji hibrid koristiš, na kojem lajneru, i koji su rezultati?

STX, fabrički lajner, hibrid od 26grejna čini mi se sa BCem 0.09, a rezultati, iskreno pojma nemam.
Pucao samo jednom kada sam ih uzeo pre jedno pola godine i to je sve.
Realno, mislim da niko ne puca manje od mene. Nekada prođe i više meseci da ne ispalim ni dijabolu pa kada ide nađe to malo vremena onda ispalim 10 do 20 komada i to je sve.
Inače Wildcat nije on Pam, nego ona Pam - Pamela
Jbg, ljubav je to.❤️😊

Evo prvog pucanja sa hibridom, bila je još jedna slika sa upucavanje na 70m, bila je grupa oko 3cm ili tako nešto, ne sećam se više. Ovo svakako uzeti sa rezervom jer pravog testiranja nije još bilo, a verovatno i neće bar dok ne pukne lepše vreme, mart, april....
Screenshot_20200905_183728_com.reloaderscloud.rangebuddy_copy_540x1170.jpg
P. S.
Samo četiri komada, ali ostao sam bio bez vazduha i to je to. Nekoliko komada pre toga potrošeno na upucavanje.
Inače ista razdaljina da Kingom, pucano pre hibrida.
Screenshot_20200905_185737_com.reloaderscloud.rangebuddy_copy_540x1170.jpg

Ja nzm gde ste vi kupili te hibride i K.O slugove.Jedino sto sam pucao su bile h&n grizly i bile su ocajne.Narucio sam iz Sharg i eno su na carini😀Traze uvoznu dozvolu.

Ja sam K.O 5,5 mm slagove kupio u MP Tropic (Zemun) a FX u 6,35mm sam kupio preko Voje (Barič)

K.O slug u 6.35 nema nigde a prerovio sam sve ,za sad!!!!Na pusci je superior liner 700 mm ,king ide na 285 m/s i preciznost do 150 m je odlicna.Kad nabavim slugove i testiram preciznost sa postojecom brzinom prelazim na fazu B ako rezultati nebudu zadovoljavajuci😀

Users who are viewing this thread

Back