GAMO PR-776: CO2 vazdušni revolver

Tizer sledeće teme
Ista meta, isto odstojanje, isto 8 komada u metu

a4e1f0ac7fe485caac0e16237020ea02.jpg

Za tu daljinu i to oružje, svi ovi rezultati su, čini mi se, jako dobri (pod uslovom da je pucano iz stojećeg stava, bez oslonca).
Još jedna napomena u vezi dijabola: neki modeli - naročito oni veće težine i oni čiji je "špic" igličast i načinjen od tvrde plastike ili metala (aluminijum/mesing/čelik) - su znatno duži od standardnih pa se može desiti da "burence" zablokira jer vrhovi štrče i zapinju.

Prijaju ovom revolveru jeftine Excite dijabole, ovo su 2 magazina, tj 16 komada sa 8m. Ruka na osloncu.
b4948cd83511d4163f0719c760b6e701.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Vi pištoljdžije ovde dobro farbate ove aktivne mete, svaka čast. Ovo je sve za mene granica vasione, ali ona kontra od mesta gde stojim...Iskreno divljenje i poštovanje...ako se primim, znam da ću zažaliti, ja sam puškar u duši... 😂

Nisam ni znao da sam pištoljdžija dok nisam probao, a sad mi iskreno više prijaju pištolji
Nekako je teže, ali opet to daje neku draž. Lepše mi leži u ruci, brže se nađe meta, ne znam... možda je do toga što sam u ovo i ušao kao jednostavniji oblik odlaska na streljani za vatreno oružje, pa sam jel, odmah krenuo od puške, jer je nekako ipak prvi izbor. A možda nisam trebao :)

Evo sad sam par dana cepao ova dva CO2 pištolja i danas uzmem hw30s da ispucam malo bez CO2, i vidim da mi kao prva stvar baš dosta smeta što ne mogu da opalim par komada iz cuga. Ono kao tu je naciljao sam, okidam, uh, može to i bolje, ali dok pomerim, prelomim pušku, ubacim dijabolu i opet uzmem da tražim nišansku sliku ispočetka nekako me malo prođe volja :( Zapravo me ne prođe volja, nego se demorališem što je mnogo sporije nego što bih voleo :) Esencijalni problem je zapravo što nemam vremena :) uhvatim 15min, pola sata bez klinaca da se malo pozabavim i to jako brzo prođe...

Uglavnom, skontao sam da me pp700 ne bi radio iz tog jednostavnog "magazin" razloga, i da je sledeća kupovina pp750 ili nešto na taj fazon. Nešto što mogu lagano da se iskradem i opalim par komada po ovakvom kišnom danu na tavanu a ne da tražim polje i 50m prostora jer to neću stići uraditi još bar narednih 10 god dok najmlađe dete ne počne da me kulira :)

Možda nije lepo, zahvalno, posvećeno, ali meni sad trenutno treba ovaj naši hobi u instant obliku

A jednog dana kad se bude imalo više vremena... natenane, uz jutarnju kaficu...

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back