Nisam ni znao da sam pištoljdžija dok nisam probao, a sad mi iskreno više prijaju pištolji
Nekako je teže, ali opet to daje neku draž. Lepše mi leži u ruci, brže se nađe meta, ne znam... možda je do toga što sam u ovo i ušao kao jednostavniji oblik odlaska na streljani za vatreno oružje, pa sam jel, odmah krenuo od puške, jer je nekako ipak prvi izbor. A možda nisam trebao
Evo sad sam par dana cepao ova dva CO2 pištolja i danas uzmem hw30s da ispucam malo bez CO2, i vidim da mi kao prva stvar baš dosta smeta što ne mogu da opalim par komada iz cuga. Ono kao tu je naciljao sam, okidam, uh, može to i bolje, ali dok pomerim, prelomim pušku, ubacim dijabolu i opet uzmem da tražim nišansku sliku ispočetka nekako me malo prođe volja

Zapravo me ne prođe volja, nego se demorališem što je mnogo sporije nego što bih voleo

Esencijalni problem je zapravo što nemam vremena

uhvatim 15min, pola sata bez klinaca da se malo pozabavim i to jako brzo prođe...
Uglavnom, skontao sam da me pp700 ne bi radio iz tog jednostavnog "magazin" razloga, i da je sledeća kupovina pp750 ili nešto na taj fazon. Nešto što mogu lagano da se iskradem i opalim par komada po ovakvom kišnom danu na tavanu a ne da tražim polje i 50m prostora jer to neću stići uraditi još bar narednih 10 god dok najmlađe dete ne počne da me kulira
Možda nije lepo, zahvalno, posvećeno, ali meni sad trenutno treba ovaj naši hobi u instant obliku
A jednog dana kad se bude imalo više vremena... natenane, uz jutarnju kaficu...
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk