Sraf za ispustanje vazduha iz pumpe je uradjen , duzi i laksi za koriscenje ,napravio komsija, cena pola Weiferta - Hvala komso

, Oring ponovo zamenjen , sve ocisceno i podmazano , radi skoro sama
![20170820_191942[1].jpg 20170820_191942[1].jpg](https://airguns-srbija.com/forum/data/attachments/0/981-ae48ee98f596f3a9d1559da473e1e043.jpg)
bio sam malo i vredan , kada se ukazalo slobodno vreme , uspeo sam i da ispalim po koju dijabolu .....
najvise se gadjalo na 100 i jos koju desetinu metara vise , rezultati nisu bili bas sjajni pa ih nisam ni zapisivao , trosile se H&N Grizli i Barakuda i Gamo Hunter , jer nisam imao JSBHeavy
jeste da je duvao i vetar , i pomalo nervoza , jos nisam uspeo da nastelujem okidac kako mi bas odgovara ; ... A iskreno , najvise vodim bitku sa ' kako dzati pusku , koliko cvrsto , koliko nasloniti bradu ' , ...trazim polozaj za sebe.....inace uglavnom pucam lezeci , ponekad sedeci . Sto uvek imam u gepeku , ali stolicu redovno zaboravim da ponesem :lol:
Pazario se King Heavy , pa sam bio i da ih trosim , stvarno su Mama!
Sada sam pucao na nesto blize , na 68 metara , zasto bas 68? Po ostrvljanima to je 75yardi, pa reko ajd' i ja da se malo pravim " Englez " :lol:
Vetra je bilo, ali je drvece i zbunasto rastinje napravilo odlican zivi zid , pa sam pucao skoro u idealnim uslovima, nosio je sasvim malo na levo . . 80% grupa mi je bilo u rasponu 35 - 40 mm ostale su bile nesto vece
meta je bila postavljena u pravcu zapada , sunce je padalo ka meni sto je otezavalo male tacke da se postave u X jer su bile manje i od linije , a kamoli od tacke - jbg drugi put cu pametnije, svaki izlet je nova skola
onda sam daljjinu smanjio na 50yardi iliti 45 kmetara - brate ! Kako se to sve lepo vidi :shock: , sledeca optika 20x uvecanje ili vise ,

..... pucao sam na shotandsee metu ( onu iz prethodnih postova ) , ma sve je bilo lakse....
grupe su bile da kazemo u tri podgrupe : najlosije , prosecne i (za mene ) extra grupe .
Najlosija grupa , je ustvari grupa od 4 dijabole koja meri 18mm .a sa petom (kazem da jos radim na okidanju ) dobija dijagonalu od 33 mm.
Osrednje grupe su bille od 28 do 18 mm i to je cinilo 70% rezultata na 45 metara , nije sjajno , ali......
Ostatak je spadao u grupe ili bolje reci grupice koje su bile manje dijagonale od 18 mm , znaci 14 mm, 12mm ..pa i nesto manje ,
Ustvari, da ne ispadne da pricam bez prilozenih slika , postavicu pa pogledajte., ako ne stignem veceras , sutra bude slgurno