Boca i fill su u upotrebi.
Bilo je malo vremena da.se ugrabi i puca na manjim razdaljinama. Vetar je duvao.
Izmedju 5 i 10 kmh varirajuci ptavac duvanja od 3 pa do1 , povremeno se javljao i izmedju 11 i 1 , znaci bocno s dnesna. I u lice , temperatura oko 6 stepeni kada sam poceo i dok je bilo sunca oko 14h , oko 16.30h sam prekinuo jer nisam mogao da kontrolisem drhtanje tela jer sam na vetru promrzao , a i bilo je osetno hladnije .
Evo slike pred pocetak gadjanja , trebalo je dopuniti rezervoar :lol:

Diana na 38metara sedeci iz ruke , dijabole Sport s Hunting pelet ,domace jel'te ...

Bilo je jos jedna limenka koja je bila skoro kao svajcarski sir , ali je moj sin zafrljacio u komsijsko dvoriste :lol: gadjano sa mehanickim nisanom jer mi je optika jedna jedina i jos uvek Niko 3-9 na haubici
Evo i rezultata gadjanja grupe od 5 do 9 dijabola , one od 3 ili 4 su bili za proveru gde nosi vetar . Svejedno , nije za hvalu nego mali "izvestaj" sa terena i kao podsetnik na prvu zimu sa Maxom

.
Verujem da i drugi pucaju, ili su lenji ili ih ne interesuje da piskaraju , ali ja to razumem , i sam sam cesto u zadnje vreme takav,,,,
Zato , decki dajte sa malo organizirati