ostalo bilo oko pola kutijice dijabola , pa reko da se ne pokvare kojim slucajem.........
i bio da probam na nesto vecu daljinu- 180 metara :mrgreen:
vetar je duvao meni u lice , povetarac letnji , ali je svo vreme sevrdao levo-desno
optika je klikovima dola do maximuma kada je upucana na 100 metara , tako da je ostalo staro , dobro izmisljanje tople vodee......
da je koncanica full mil dot , ne bi bilo muke , gadjao bih na 10 dot i peva kuca , djuskaju tanjiri
ali nema , ima samo 5 dotova i onda puna linija- pa sam gadjao granu nekog drveta u daljini da bih pogadjao moju metu....
pretpostavljate da od tog posla nema puno hleba.....tako je i bilo , ...
najbolja grupa od 5 komada bi bila veca od A4 formata, koliko veca ne znam , mozda oko 40-50 cm , nisam merio , metar ostao kod kuce a "metu" nisam doneo jer sam se kandar malko razzocarao , ocekivao sam vise.......
telefon ? izdala me baterija , pa nema slika
zadnjih 20ak dijabola sam ispalio na 80 metara i bile su grupe losije nego prethodnih puta , i bile su oko 5 do 8cm
mega okiten f 110mmm i preseka oko 8mm uspeva da probije i na 60 , 70 , 80 metara , a na 90 ostaje zaglavljen u zidu
municije vise nema , sada cu se baviti ciscenjem puske , da osmislim bolje mete , i lakse za transport,