HW 35

Cuj, bolje jaja od kindera, nego svoja :) samo, jos bolje od jaja, to su figurice iz kindera, taman kolike trebaju biti, jos kada se rasprsne u sto delica, pa onda sakupljaj okolo :):):)

Cuj, bolje jaja od kindera, nego svoja :) samo, jos bolje od jaja, to su figurice iz kindera, taman kolike trebaju biti, jos kada se rasprsne u sto delica, pa onda sakupljaj okolo :):):)
Ahahaha uh to za jajca si u pravu kolega…ja sam od njega uspeo da opalim 3 dijabole a onda sam ceo dan namestao mete 😂🤣

Nemoj samo klinci da se navade, pa da u skoli razbijaju krede od tablu :) u stvari, ne znam je li vise postoje table sa kredama u skolama...moram pitam zenu, da donese koju, ipak su to original :):) :)

Za uvod u HFT i da nauci hold over/under mali plasticni vojnici, tenkici, kamioni na razlicitim daljinama, pa mora da gadja ispod ili iznad koncanice. Rasporedis ih po basti, I kazes "Putine rokaj!"

Ili jeftine mentol bombone, 15-20mm precnik.
Za malo starije strelce gadjas Polo Mint, sa rupom u sredini, ali da ne razbije bonbonu, nego da je protka kroz sredinu. Moji su vise bonbona polupali nego pojeli.

Za uvod u HFT i da nauci hold over/under mali plasticni vojnici, tenkici, kamioni na razlicitim daljinama, pa mora da gadja ispod ili iznad koncanice. Rasporedis ih po basti, I kazes "Putine rokaj!"

Ili jeftine mentol bombone, 15-20mm precnik.
Za malo starije strelce gadjas Polo Mint, sa rupom u sredini, ali da ne razbije bonbonu, nego da je protka kroz sredinu. Moji su vise bonbona polupali nego pojeli.
Eto nam zanimacije za vikend taman javili lepo vreme bice fešta 😂🤣

Kakav je Buck? Ja imam modem 25 i prezadovoljan sam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
E Steff Buck je jedna fenomenalna puskica za zabavu plinkanje milina…cak sa daisy kuglicama moze da napravi zavidne grupice na 10 metara…najbolje od svega sto moj klinac od 6 godina moze da barata sa njom ima snage da repetira pa je sav vazan (naravno u mom prisustvu)…ja sam se odusevio iskreno…odlicna je za taj neki uvod dece u ovaj sport…

Imam oh

imam od 7,5J, a imao sam I od 16J. Pucam uglqvnom sa bench stola na 25 metara I sa slabijom oprugom postižem bolje rezultate. Gde može da se poruči tbt kit maxi od 16J I Koliko je?

Zato ja i hocu 7,5J Ja preko kolege, sibni mi poruku na viber 063670002 pa cu ti objasniti dalje

SM Spring-meister

HW35+RWS Hobby.jpg
Za D kategoriju HW 35 na 10 metara, RWS Hobby 0,45 g su mi se najbolje pokazale - CTC 6 mm.
Samo u svrhu traženja dijabola koje najbolje "leže" za ovu cev, gađao sam sa stola sa prednjim osloncem - 10 m originalni otvoreni nišani. Brzina je prosečno bila 177 m/s odn. 7 J snaga. Na pušci osim elementarnog podmazivanja, nisam još uvek ništa radio.
Inače HW 35 sam uzeo isključivo za 10 m stojeći sa otvorenim nišanima i zarekao se samom sebi da nikad optiku neću da montiram na ovu pušku. Dolazi u obzir samo diopter, ukoliko uspem da nabavim neki povoljan...
Trenutno sam još daleko od dobrih rezultata na 10 m stojeći, ako uspem da budem u crnom na ovakvoj većoj meti, to je uspeh.

Inače bi se složio sa @Mane kouč utiskom o ovoj pušci o obliku kundaka "rukohvat previše širok, i podkundak je obliji nego sto bi trebalo"

Users who are viewing this thread

Back