Ahahaha uh to za jajca si u pravu kolega…ja sam od njega uspeo da opalim 3 dijabole a onda sam ceo dan namestao meteCuj, bolje jaja od kindera, nego svojasamo, jos bolje od jaja, to su figurice iz kindera, taman kolike trebaju biti, jos kada se rasprsne u sto delica, pa onda sakupljaj okolo
![]()
Auu kolega super ideja sutra posle posla svracam do kineza po krede pa taman da probamo za vikendZa klince su super krede , moze u boji ili bele, pa kad je pogodi digne oblak prasine!
Eto nam zanimacije za vikend taman javili lepo vreme bice feštaZa uvod u HFT i da nauci hold over/under mali plasticni vojnici, tenkici, kamioni na razlicitim daljinama, pa mora da gadja ispod ili iznad koncanice. Rasporedis ih po basti, I kazes "Putine rokaj!"
Ili jeftine mentol bombone, 15-20mm precnik.
Za malo starije strelce gadjas Polo Mint, sa rupom u sredini, ali da ne razbije bonbonu, nego da je protka kroz sredinu. Moji su vise bonbona polupali nego pojeli.
E Steff Buck je jedna fenomenalna puskica za zabavu plinkanje milina…cak sa daisy kuglicama moze da napravi zavidne grupice na 10 metara…najbolje od svega sto moj klinac od 6 godina moze da barata sa njom ima snage da repetira pa je sav vazan (naravno u mom prisustvu)…ja sam se odusevio iskreno…odlicna je za taj neki uvod dece u ovaj sport…Kakav je Buck? Ja imam modem 25 i prezadovoljan sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba ti da je kupiš ili za uporedjivanje?Drugari da li ima neko 7.5J oprugu za 35-icu nekoriscenu ili ocuvanu?
SM Spring-meister
Treba ti da je kupiš ili za uporedjivanje?
Mislio sam da ti treba možda zbog uporedjivanja. Ja imam novu iz Peloponeza, ali nije za prodaju.Da uzmem da metnem u moju 35e, a ne daje mi se 5somi a Peloponezu za novu
SM Spring-meister
Mislio sam da ti treba možda zbog uporedjivanja. Ja imam novu iz Peloponeza, ali nije za prodaju.
imam od 7,5J, a imao sam I od 16J. Pucam uglqvnom sa bench stola na 25 metara I sa slabijom oprugom postižem bolje rezultate. Gde može da se poruči tbt kit maxi od 16J I Koliko je?Koju ti u tvojoj imas? U mojoj je sada 16j i stize mi tbt kit maxi sa 16j , ali bi voleo bi da probam kakva je sa 7.5J
SM Spring-meister
Imam oh
imam od 7,5J, a imao sam I od 16J. Pucam uglqvnom sa bench stola na 25 metara I sa slabijom oprugom postižem bolje rezultate. Gde može da se poruči tbt kit maxi od 16J I Koliko je?