SteffAirguns
Well-known member
Evo i sa ovim topicom da podelim moj novi dodatak za kolekciju. HW35E 4.5mm
Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlična i fotogrnična puška!
ps
prevrnuo si remenik![]()
Баш сам на јутјубу нашао савет од неког чичице, овај модел са ремником носи тако да цев и брава не трпе терет.
И бравица откључана, да не трпи терет.
Функционалност испред естетике и осећаја за исту.![]()
Istini za volju kolega slikao sam samo najbolje grupe pa sam te i postavioAuu, već imam komplekse.
Da kolega u pravu si ali nisam hteo da stavljam grupe kada sam pucao sa dijabolama koje nisu bas odgovarale pusci …sto se tice turnira svaka cast i podrzavam ko moze i ima vremena…ovo je meni da kazem neki izduvni ventil jer mi je to neka ljubav iz detinjstva cisto da malo odmorim mozak a polako i sinčica uvodim u sve ovo kupili smo daisy buck onu malo bb gun za 3 dana je ispucao dve kutije po 350 kuglicaObično se podrazumeva realni prikaz al dobro,valjda to tako ide...na turnirima ili druženjima realnost ispliva.Zar ne?
Znaaam kolega glale taman posla pa nismo decaNisam mislio kolega ništa loše,samo sam hteo da kažem da mi je forum naj sigurnija i naj tačnija destinacija za tačnu informaciju...Ako želim da kupim neku pušku,ovde gledam,čitam,pitam...Uvek je problematično pucanje na otvorenom,vetar,sunce,temperatura i nadasve strelac
Verujem da ce pomoci i drugim kolegama koji imaju istu pusku da ne lutaju mnogo u odabiru dijabolaZnaaam kolega glale taman posla pa nismo decasa ove tri vrste dijabola znaci h&n baracuda, jsb exact i rws super dome potpisujem da ko je uzme prvi put u ruke napravice ove grupe na 30m naravno sedeci stav sa stola…znaci neverovatno joj dobro leze ove dijabole bar ovoj mojoj
Evo ljudi da i ja pokazem svoju drugaricu kupljena u avgustu prosle godine cim su stigle u peloponez View attachment 17522
Hvala puno SteffSvaka cast kolega na prelepoj pusci i super su ti rezultati i vidi se da si vest
Puska koja odlicno grupise ovako razlicite dijabole: H&N (tvrda legura, dosta siroka dijabola i teska), JSB (super mekana, ne znam koju si tezinu koristio) i RWS superdome (puno pusaka je ne voli uopste), ne samo da ima super cev, nego je i mehanicki u ekvilibrijumu!Znaaam kolega glale taman posla pa nismo decasa ove tri vrste dijabola znaci h&n baracuda, jsb exact i rws super dome potpisujem da ko je uzme prvi put u ruke napravice ove grupe na 30m naravno sedeci stav sa stola…znaci neverovatno joj dobro leze ove dijabole bar ovoj mojoj
Jsb exact 0.547g sam koristio ali iskljucivo 4.50mm probao sam i pod kalibre 4.51 i 4.52 katastrofa ne odgovara nikako. rws super dome sam dobio od drugara kutiju i bio sam skeptican jer sam citao da reetko kojoj pusci legnu ali ovoj mojoj su legle super desi se doduse nekada po neki flajer ali mozda je i do mene a sto se tice H&N prvo sam probao baracuda match jer mi prodavac rekao da su bolje sortitane dijabole i bila je katastrofa onda malo cackao na youtube i kupim obicnu baracudu i bilo je bukvalno dijabola u dijabolu…sta se tu desilo ni sam ne znamPuska koja odlicno grupise ovako razlicite dijabole: H&N (tvrda legura, dosta siroka dijabola i teska), JSB (super mekana, ne znam koju si tezinu koristio) i RWS superdome (puno pusaka je ne voli uopste), ne samo da ima super cev, nego je i mehanicki u ekvilibrijumu!
Ti bi pogodio 10, i kliker u nju da stavis. Cestitke.