Aleksandar Dević
Well-known member
Mislim da bi bila korisno da navedete i snagu puške, nije isto na 50 m 11 J, 16 J ili 24 J.
Znao sam da cu nesto zaboraviti, snaga je oko 85J.Mislim da bi bila korisno da navedete i snagu puške, nije isto na 50 m 11 J, 16 J ili 24 J.
A kamoli 85 J !!!Znao sam da cu nesto zaboraviti, snaga je oko 85J.
Znam, malo da ugrabim vremena pa cu da otvorim temu za neku vecu daljinu. Interesantno je bilo probati, sad umesto 5 pucam grupe po 10 dijabola, trenutno mogu do 85 m, kad padne lisce u vocnjaku imacu 115m.A kamoli 85 J !!!
Za tebe treba nova tema - 75 m ili 100 m, 30 dijabola...
. Grupa je 53 mm.
Pa, sta znam, sto nije betonski, ja sam je uzeo tek pre 2 sedmice. Evo grupa na 80m koju sam napravio sledeci dan, za nekih 5mm je manja na 80m, tako da tu verovatno ima dosta i do mene a mozda mi mogla jos malo da se usteluje sama puska.53mm ooogromna grupa za tu pušku.
vetar povremeni slab sa leva na desno
Verovatno, a 8 je moja greska.Super je ovo.A ove dve u 8 i 9 vetar ili dijabole?Tj, i one su 9 i 10.
Model L dolazi sa moderatorom i adapterom za njega, ostalo je valjda isto. Mozda je razlika i u kundaku jer u L varijanti kundak kad se izvuce moze da se malo obori na dole sto daje idealnu poziciju za nisanjenje.Lepo, nema šta, a veličina grupe je, ne vidim nigde palaci da, ja nisam ni znao da postoji sa oznakom L PP750? Koja je razlika L i običnog?
Ovo nema veze sa stvarnoscu u vezi springer lobija, a pogotovo u vezi Voje.Ma nema šanse, prejak je springer lobi, i Voju su pod svoje uzeli, namerno mi je podesio pušku na 17j, a da mu nisam rekao, ma molio ga, kumio...?!? Ne vredi, sa vetrenjačama se ne isplati mačevati!
A i da se razumemo, ne vidim draž da sa 25m gađam u metu 80mmx50mm...pa kamenom bih je pogodio![]()